Jak se vyměňuje žárovka??

Moderátoři: frawd, Moderátoři

PetrUL
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak se vyměňuje žárovka??

Příspěvek od PetrUL »

Dneska jsem vyměnil žárovky v potkávacích světlech za OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H7 +90% 12V 55W PX26d. Jsem zvědavej na tu slibovanou změnu - doufám, že je budu chválit celou cestu do Itálie :D
Výměna oproti jiným autům parádní - pokud ovšem zjistíte jak funguje drátek, který drží žárovku v parabole (je na něj hodně špatně vidět). Chvilku mi trvalo než jsem přišel na to, jakým směrem se to musí udělat, ale pak už je to paráda. :wink:
:hyu: ix20 1,6 CVVT 16V,TRIKOLOR
Vanilla White, 11/2011
Reklama

milda h

Příspěvek od milda h »

Já měnil včera, dával jsem OSRAM H7 SILVERSTAR 2 . Tak uvidíme!!! Jinak ta výměna je na pevný nervy. dálkové ještě jdou, tlunené pouze přes zrcátko, abych alespoň něco viděl, stejně si ale rukou zacláníš .Doufám, že to hodně dlouho dělat nebudu.
Obrázek ix20 1.6 CVVT trikolor Cashmere Brown 12/2011
mmv

Příspěvek od mmv »

žárovka jako žárovka, lepší vlákno jsem u nás nenašel,
TADY,
jsem popsal svou zkušenost s náhradou obyč žárovky ve zpětných světlometech , za něco sofistikovaného

pro nás jenom dopíšu, že pro výměnu čehokoliv na výklopných dveřích, je nutno sundat ten vnitřní tapecírunk, drží to 4 vruty a cca 10 zaklapávacích pojistných čudlů dvou barev (nezkoumal jsem proč jsou jiný, vyzkoumám později a pokusím se dodat i nějaké to foto)
"tapecírung je nutno stáhnout rovně dolů protože tam jsou 2 dlouhý vodící trny který by se mohly ulomit, nesundaval bych to radši na mrazu, protože i v garáži jsem se docela obával, jestli se něco neulomí
odesláno z křesla u televize
ix20 1,4 MPI LPG 5/2012
Odpovědět

Zpět na „ix20“