LED světla
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: LED světla
nic neporusujes, jsi osvetleny a svitis, je jedno jestli hlavnimi nebo DRL svetlomety,navic pokud nekdo nevidi ze jede po ceste auto tak takovy by mel navstivit ocniho a odevzdat ridicak,to by pak byla parada na cestach
stemi ledkama jsem se taky uz setkal ze to se snehem splynulo a auto jakoby nesvitilo ale to bude dane samotnymi ledkami jak jsou vyrobene, jsou totiz ledsvetla ktere vydavaji slabe bile svetlo,slaba svitivost a ledky ktere sviti vydatnym svet.paprskem, zalezi jake diody jsou pouzite do svetel pri vyrobe.
takovych aut co jezdi s ledkami a sviti jak bludicky je na cestach dost,nekdy si clovek rika ze to je tak zrale jen na obrysova svetla ane na denni sviceni,holt nekdo tomu dal bludickam atest DRL a slo to na prodej.
stemi ledkama jsem se taky uz setkal ze to se snehem splynulo a auto jakoby nesvitilo ale to bude dane samotnymi ledkami jak jsou vyrobene, jsou totiz ledsvetla ktere vydavaji slabe bile svetlo,slaba svitivost a ledky ktere sviti vydatnym svet.paprskem, zalezi jake diody jsou pouzite do svetel pri vyrobe.
takovych aut co jezdi s ledkami a sviti jak bludicky je na cestach dost,nekdy si clovek rika ze to je tak zrale jen na obrysova svetla ane na denni sviceni,holt nekdo tomu dal bludickam atest DRL a slo to na prodej.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- Reklama
mame ledky na druhem aute a jakmile je trosku horsi pocasi, hnedka prepinam na normalni svetla. takovy idioty, co jezdi s ledkama porad, i treba pri snezeni, bych nakopal do zadku. potkavam jich cim dal vic a fakt hodne me to rozciluje!!
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas
bohuzel ridici neumi pouzivat svetla tak jak maji,kazdy si zakon vyklada podle sveho a pak vidis idioty jak jezdi se zaplyma mlhovkama i v obycejnem desti,malo co prednima tak i zadnima. nebo maji zapla diody a soucasne potkavaci, tam je ale otazka jak to maji zaojene,uz jsem videl zapojeni ze to ovlada rucne a pak jezdi se vsim co muze zapnout,tkaoveho idiota potkat na ceste je pak parada,ma zaple diody,potkavaci,a k otmu mlhovky,je to mazec
bohuzel ridici neumi pouzivat svetla tak jak maji,kazdy si zakon vyklada podle sveho a pak vidis idioty jak jezdi se zaplyma mlhovkama i v obycejnem desti,malo co prednima tak i zadnima. nebo maji zapla diody a soucasne potkavaci, tam je ale otazka jak to maji zaojene,uz jsem videl zapojeni ze to ovlada rucne a pak jezdi se vsim co muze zapnout,tkaoveho idiota potkat na ceste je pak parada,ma zaple diody,potkavaci,a k otmu mlhovky,je to mazec
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No to ja som predvcerom stretol frajera v hmle, viditelnost ani nie 20 m a on si veselo isiel s parkovackami a zapnutymi hmlovkami
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
No taky mi to v zimě přijde divné jet jen na LED denní svícení, ale když svítí sluníčko, tak proč ne, jezdívám tak taky, i když vnitřně jsem tak trošku nalomenýRichi_i30 píše:Zdravím, jezdíte s LEDkama (tím myslím světla na AUTO) i teď v zimě, když je celkem "normální" počasí ? Tím myslím, když není mlha, nesněží, neprší apod., ale je sníh ? Příjde mi, že když potávám auta s LEDkama (většinou teda nějakej domácí benzina bastl), tak ty LEDky se sněhem dost splývají A co vlastně na to zákon ? Může se i v zimě pokud je dobrá viditelnost jezdit s denním svícením ? Co Vy na to
Mám zapnutý automat a ten rozsvěcí hlavní světla dost brzo, i když je ještě dost světla, takže teď přes zimu LED fakt jen za sluníčka. Občas to musím přepnout ručně v bílé tmě, kdy by to automatika klidně nechala na denní, to je jediné, kdy mu do toho kecám.
Hyundai i30-2012 Style 99kW 04/2012...soucasnost
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
Hyundai Accent LC OnAir 63kW 02/2006...04/2012 Prodano
Suzuki Swift GLX 63kW 08/2002...07/2006 Prodano
cely ty slavny ledky bych zrusil. auto jedny svetla ma, tak proc tam bastlit dalsi hruzy. kolikrat to zkazi celej vyraz auta a jeste se najdou jedinci, co s tim jezdi, kdyz nemaji. amen ps: nekteri blbecci by potrebovali odmontovat i mlhovky
i30 1.4 + kn, 12/2007
Som si istý,že LED majú svoj význam.Dobré LED sú cez deň lepšie viditelné ako bežné svetlo.Navyše nemusím tak často meniť žiarovky v bežných svetlách.Nehovorím o domácej výrobe.
Inak čo sa týka použitia hmloviek,keď je pekné počasie,tak to aj mne pije krv.
Inak čo sa týka použitia hmloviek,keď je pekné počasie,tak to aj mne pije krv.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
mimo OT , povinnost svitit by meli zrusit uplne-je to k hovnu, jen to zere palivo navic a nici zarovky, pokud nekdo nevidi a nevenuje pozornost rizeni tak nema proste za volantem co delat a patri k doktorovi, bohuzel na druhe strane dneska doktor za prachy napise vse a jezdi i ti co kdysi nesmeli kvuli zdravotnimu stavu jezdit, takovy bordel co je v doprave a celkem vsude nikdy nebyl. holt je to dan skurveneho novodobeho kapitalismu v cechach.
jeden priklad za vsechny, clovek ktery ma duchod na hlavu a je soucasne epileptik ktery ma pravidelne zachvaty tak vlastni ridicske opravneni ktere doktor zduvodnil tim aby se takovy clovek dostal k lekarskemu osetreni,navic dostal jako postizeny dotaci na koupi auta,pritom se o nej stara jeho matka ktera na to pobira penize na peci o takoveho cloveka a on i kdyz ma caste zachvaty tak ridi vozidlo, dle mne je takovy clovek za volantem nerizene vybusnina ktera nevis kdy vybuchne v podobe zachvatu-proste toto za volant nepatri, dokuk nepomenili debilne zakony tak nemel narok na RP- po nekolika zmenach a upravach dnes ma ridicak a jezdi v tom provozu,snad budu mit stesti a nikdy se s takovym nepotkam na ceste zrovna pri jeho slabe chvilce.takovemu je jedno jestli ty jsi zrovna svitil nebo ne.
a takovych mazecu je vice,dal NO-coment a drzme se tematu.
a takovych mazecu je vice,dal NO-coment a drzme se tematu.