Pekné,tak potom Na zdravie !Zlicka píše:Jo no, tady když už napadne, tak zase pěkně rychle začne mizet a je z toho akorát břečka. Jižní Morava - okolí Pálavy

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Pekné,tak potom Na zdravie !Zlicka píše:Jo no, tady když už napadne, tak zase pěkně rychle začne mizet a je z toho akorát břečka. Jižní Morava - okolí Pálavy
Já mám černou metlu a senzory mám taky v barvě a nejsou vidět. Dost by mne štvalo teda kdybych měl jinou barvu a jinak barevné senzoryZlicka píše:Díky za přivítání. S těma senzorama: Asi to tak bude, že v barvě jsou jenom v bílé. Moc jiných barevných provedení jsem poslední dobou neviděl. Jo vlastně ještě jsem viděl červenou, tak možná to dělají v barvě jenom u nemetalických barev
senzory u metalickych tmavsich jsou vsechny cerne, ja mam cerne, ty mas cerne, skoro bych si tipl, ze RAL odstin senzoru cerna nebude stejna jako auto...JoRy píše: Já mám černou metlu a senzory mám taky v barvě a nejsou vidět. Dost by mne štvalo teda kdybych měl jinou barvu a jinak barevné senzory
i40 != i30idam.i píše:U mňa farba senzoru a karosérie rovnaka.
Naklady nenaklady, zjevne to tak maji nejen moje, ale vsechny metalizy...idam.i píše:V princípe vzaté,keď vedia namiešať farbu na čidla pre i40,v čom je problém to urobiť pre i30.Len nech nezačnú s argumentom náklady.
Ja jsem nebral metalizu z duvodu ochrany, ale pro to, ze bila a cervena byla priserna. (MUJ NAZOR) nekomu se libi...idam.i píše:V tom prípade sa pýtam načo si si priplácat metalízu ?Je to zbytočné,karoséria ťa uchráni aj bez nej.
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |