ob3l1x píše:divne ze v CZ mate take problemy s vlastnym olejom ...
na SVK som nemal zatial ziaden problem ani ziaden poplatok ...
To si zrejme nebol v Nr, TO, LV, NZ... Tu nieje moznost priniest cokolvek. Hned vyhovorky, bla bla bla...
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
ob3l1x píše:divne ze v CZ mate take problemy s vlastnym olejom ...
na SVK som nemal zatial ziaden problem ani ziaden poplatok ...
Značku oleje dodržet nemusíš, důležitá je "jen" specifikace. T. j. když výrobce předepisuje např. Castrol 5W-30 C3, klidně si můžeš do motora nalít Q8, Shell, Total, Texaco, Mobil ... ALE vše musí být 5W-30 C3.veriga píše:To povedali aj mne, kým som nepovedal, že im to tam dám zavrieť. Na to je zákon. Musíš dodržať len značku a typ oleja.idam.i píše:Ako kde.Mne povedali v Malackách,že vlastný olej nedajú.Mám ísť inde.
Aj som išiel.
Na budúce si vypýtam,nech mi to dajú písomne.veriga píše:To povedali aj mne, kým som nepovedal, že im to tam dám zavrieť. Na to je zákon. Musíš dodržať len značku a typ oleja.idam.i píše:Ako kde.Mne povedali v Malackách,že vlastný olej nedajú.Mám ísť inde.
Aj som išiel.
Ide o to, že ako keby ti povedali že ich olej Shell 5W-40 je lepší ako tvoj ..... to čo je za somarinu? .............. už logicky na to nemajú právo.... Máš na to nárok si ho doniesť. V PREŠOVE vraj prvý, ktorí sme si toto dovolili sme boli my. Do 5 minút keď povedali bol som tam a hneď zvolili iný tón hlasu. Mal som byť vraj ticho, aby to nepočuli iní v predajni a nerobili to tiež. Dnes už od nich mám už auto druhé a už rovno vedia, že si to nosím. faktúry majú očividne predtlačené, lebo pôvodná suma je vždy škrtnutáidam.i píše:Na budúce si vypýtam,nech mi to dajú písomne.veriga píše:To povedali aj mne, kým som nepovedal, že im to tam dám zavrieť. Na to je zákon. Musíš dodržať len značku a typ oleja.idam.i píše:Ako kde.Mne povedali v Malackách,že vlastný olej nedajú.Mám ísť inde.
Aj som išiel.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |