sice tenhle problem nemám u 1.0 tgdi ale podle mně je to duvod na vracení auta ! kolikrát se stane že začnete předjíždět i když máte "volno" pak se najednou vynoří najky kok*t co jede v 90tce 140 kmh a jejda problem ! spatky už se zařadit nejde, už tem jsou auta ! tak co vám zbyvá jedině předjet ! a pak hraje každá nanosekunda roli mezi nehodou a bez nehody !
osobně bych se takového auta zbavil ! jak rychle to jde !
co bych doporučíl zajet na motorovou brzdu a něchat udělat delší zatěžový test motoru at se projeví na grafu problem ! ceny budou ruzné od 1500 kč do 6000 kč cca zaleží jak kdo a jako moc chcete tastovat zatěž motoru , pak bych jim omlatil o hlavu grafy z brzdy a pokud nepřistoupina odstoupeni od koupi auta tak pravnik
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
to většinou stačí ani nemusí dojít k soudu !
ale levnější metoda jak dosánout svého v autorizacich
je ta že se postavíte před salon a začněte varovat zakazniky před koupi u tohohle prodejce
))))
mněl jsem jiný problem z autorizakem takže to mám vyskoušené
) nebud psát co se stalo jelikož autorizák vše urychleně napravil
jinak odpověd hyundai typu usilovně pracujeme na řešeni problemu , ralita bude taková že to někomu leží zahazané v paírech na stole a z vysoka se na to kašle !
výrobce má komplet mapy řj takže jasně musí vědět o propadu výkonu při určitých podmínkách ! neheldě nato že mapy se testují na simulátoru a pak až v realném provozu atd !