![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Idea :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Určite skúsim zájsť do servisu, lebo som zvedavý, že ako sa k tomu postavia. Ale veľké očakávania od nich nemám. Raz som ich upozornil na to, že mám na krivo volant aj keď idem po rovine (nie veľmi, len trošku) - odpoveď: ..viete, cesty sú klopené..
Je to ku mne najbližší autorizovaný servis, veľmi na výber nemám..
Mal som Outback a oni to robia stále - nakoľko sa autá vozia na lodiach z Japonska a oni to tak konzervujú, aby to "nenakusla" morská voda (slaná vlhkosť) - tak mi to bolo povedané. Auto som predával a ten vosk tam držal stále - áno nie je to krásne, keď človek otvorí motorový priestor, ale je to plne fukčné
Ja se ptal spis kvuli bouracce na predek, jestli ta cast neni opravovana... Pokud neni, tak bych se hlavne podival, jestli ta rez vychazi zevnitr tzn. pod lakem, nebo tam rezne neco povrchove na laku. Bylo by taky dobre se podivat jak vypadaji ty nosniky zespod. Kazdopadne normalni to neni, v techto mistech nebyvaji zrezle ani auta skrz na skrz sezrane, takze se nabizi reklamace, i kdyz teda nevim, co by tak s tim v servisu vyvedli... Pokud nic, osetril bych to nejakym konvertorem rzi (brunox, wurth...) a antikoroznim voskem. Lakovat to mi prijde zbytecne...gabriel175 píše: ↑07 čer 2024, 17:25 Pred rokom sa o nás oprel kamión, ale to bolo na ľavej strane a v malej rýchlosti (pripájací pruh a on si nás tak trochu nevšimol - mŕtvy uhol) - menené boli obidve ľavé dvere - originál v autorizáku.
1. Když ti nevadí, že z tebe dělají blbcegabriel175 píše: ↑10 čer 2024, 12:35Je to ku mne najbližší autorizovaný servis, veľmi na výber nemám..![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |