[quote="jerrry"]ja jsem taky kupoval Accenta z 95' za celkem fajn cenu (inzerat tady na foru). Sice jsem do nej pak musel vrazit 9 litru (novy tlumice, predni brzdy, baterka a nejaky serepeticky), ale ted teda jede jako drak a na silnici sedi jako pribity
A jak je to s tou cenou ?? potřeboval bych vědět např. cena kolem 30000kč "totální vrak" nebo 50000kč "bezchybné auto" .....rv 96-97. ať vím...
Koupit Accenta ?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
No, asi ti lidi neprodaj bezchybne auto za 30KKc, ale i za 50KKc muzes dostat peknej vrak.xmorfeuz píše: A jak je to s tou cenou ?? potřeboval bych vědět např. cena kolem 30000kč "totální vrak" nebo 50000kč "bezchybné auto" .....rv 96-97. ať vím...
Koupe je stejna jako u jineho auta. Majitele aut, kteri auto potrebuji denne na 100km trasy (ja ) sahnou po vyssi cenne, zachovalejsim typu nez lidi, kteri to maji na vikend na parbu a kdyz jim to nejede, tak to muzu mit par tydnu na spalkach jdou do cen nizsich, ze...
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
ja ho kupoval za 34 litru a jako vrak bych ho urcite neoznacil. je pravda ze je to 12 let stary auto a ma nacvrnkano skoro 175000 km, ale ted s tou investici myslim ze ho mam v cajku. hned po koupi odesla baterka (vinou autobazaru), pak sem si trochu nabehl s tlumici (moje blbost, prodejce tvrdil ze to jsou jen silentbloky). ale rikam si zase za tu cenu je to ok a musel sem pocitat ze se neco vysype. jinak rv. je 1995.
Hyundai Coupé 2.0, 97 - prodáno, goodbye "H"
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
Zdravim tohle forum, Jerry, vite moc dobre, ze levy silentblok byl v haji a ja to chtel nechat opravit, pricemz vy jste trval na tom ze si to zajistite sam. Z tohoto duvodu jsem vam slevil na opravu. Baterka, brzdy jsou normalni vec, ktera se normalne meni. K dalsim vecim patri vyfuk, svicky, filtry..proste je to tak. A ty tlumice, proste jsem netusil ze jsou spatny a proste jsem porad toho nazoru, ze by se to muselo projevit na pneu, coz se nedelo. Ja jsem do noveho auta nacpal uz 15000 a ze jsem s tim nepocital psat nemusim, proste jsem koupil starsi auto ktery uz jezdilo. Tak asi tak. No hezky den a zadnej pesimismus, Hyundnai to oplati na spolehlivostijerrry píše:ja ho kupoval za 34 litru a jako vrak bych ho urcite neoznacil. je pravda ze je to 12 let stary auto a ma nacvrnkano skoro 175000 km, ale ted s tou investici myslim ze ho mam v cajku. hned po koupi odesla baterka (vinou autobazaru), pak sem si trochu nabehl s tlumici (moje blbost, prodejce tvrdil ze to jsou jen silentbloky). ale rikam si zase za tu cenu je to ok a musel sem pocitat ze se neco vysype. jinak rv. je 1995.
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu