ved aj ty ) určite dám vedieť čo a ako )kibut píše:OK, vdaka. Potom daj vediet ako si dopadol...
stále problém s výkonom
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
lantra 1.8 gt
Lantra 1,8 GT , r.v. 94
- Reklama
No nakoniec dam to robit do servisu. Totiz treba pri tom rozoberat motor a na to ja nemam naradie ani priestor Vraj to v servise bude robota na cely den.
Ozaj v servise mi bolo povedane, ze treba menit aj napinaciu a vodiacu kladku. Je to pravda ? Lebo je to investicia cca 2000 Sk navyse
A este, vraj DAYCO remene su nic moc. Ja som kupil DAYCO ten mensi rozvodovy remen Ten velky je GATES, takze ten by mal byt OK.
Poradte....
Ozaj v servise mi bolo povedane, ze treba menit aj napinaciu a vodiacu kladku. Je to pravda ? Lebo je to investicia cca 2000 Sk navyse
A este, vraj DAYCO remene su nic moc. Ja som kupil DAYCO ten mensi rozvodovy remen Ten velky je GATES, takze ten by mal byt OK.
Poradte....
lantra 1,8 gt
kibut píše:Este dotaz: Neviem, ci tam mam tlmic vibracii. Ale asi ano. Treba menit aj ten ????
ahoj, ja ti odporúčam vymeniť všetko, lebo mne asi nevymenili dajakú kladku pri výmene a stalo sa mi to ča sa mi stalo, tak neváhaj a daj si to vymeniť, ja som sa ešte stále nedostal k tým ventilom, mal som problém so psom a potom som išiel na dovolenku a teraz je až moc teplo, no chystám sa čo najskôr nato
Lantra 1,8 GT , r.v. 94