Roudná 15. 6. - 17. 6. 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Jo tos tam byl ty, touhle károu???Hujer píše:Je to sem nevedel ze me patrej Sukorady!M.a.d.y píše:Koukám, že se přijel pochlubit i majitel CEMA TRADE Sukorady svým Cupadlem. jinak pěkný fotečky
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
sraz
Já taky v pohodě, kytku jsem koupil cestou, bylo mi odpuštěno.
Sraz z mého pohledu vydařený, počasí krásné, v tu dobu kdy bylo potřeba aby nepršelo - svítilo slunce, ohně hřály a v noci plameny našeho ohně šlehaly vysoko nad běžnou normu kempu POHODA - že Hujere. Všechny které jsem nestihl pozdravit před odjezdem tímto zdravím a těším se na shledanou na druhém mezinárodním srazu Hyundaiclubu -
Morava II.
Pěkný víkend to byl.
Rade622
Sraz z mého pohledu vydařený, počasí krásné, v tu dobu kdy bylo potřeba aby nepršelo - svítilo slunce, ohně hřály a v noci plameny našeho ohně šlehaly vysoko nad běžnou normu kempu POHODA - že Hujere. Všechny které jsem nestihl pozdravit před odjezdem tímto zdravím a těším se na shledanou na druhém mezinárodním srazu Hyundaiclubu -
Morava II.
Pěkný víkend to byl.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Jo.M.a.d.y píše:Jo tos tam byl ty, touhle károu???Hujer píše:Je to sem nevedel ze me patrej Sukorady!M.a.d.y píše:Koukám, že se přijel pochlubit i majitel CEMA TRADE Sukorady svým Cupadlem. jinak pěkný fotečky
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Sonata 2.0 2002
Byl to krasne straveny vikend s lidmi, ktere rad uvidim znovu a budu se na ne opet tesit.Hlavne ze sme vsichni v poradku dojeli a nikomu se nic nestalo.Velke dik Farmovi za supr zorganizovany sraz,Mellkorovi za dobrou grilovacku,Rademu za fotecku z radarku,Hovorysovi za Jindrichohradeckou plachetnici,Martaszovi za hudebni a nocni kulturni vlozku atd.Jo jinak ja zato nemuzu ze me ta huba porad jede a mam rad poradny ohynek! :twisted:Uz se tesime na na Moravu.
Accent 1.5 GT
Sonata 2.0 2002
Sonata 2.0 2002
Ahoj,všem rád jsem poznal fajn lidičky který tenhle klub má. Samozřejmě jako nově příchozí a ještě jen trochu na skok a bez auta. Rád vás poznám víc na srazu na Moravě.Jinak děkuji Marťaszovi,Farmářovi,Jirkovi a všem ostatním za přivítání v klubu.Jo trvá mi trošku délé než se rozhoupu mezi noví lidi
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný fotky
MartasZ koukám tady už si nemohl, viď?
http://getzclub.net/gallery.php?modul=g ... zek_id=521
MartasZ koukám tady už si nemohl, viď?
http://getzclub.net/gallery.php?modul=g ... zek_id=521
Naposledy upravil(a) M.a.d.y dne 18 čer 2007, 10:02, celkem upraveno 1 x.
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny super pohodáře ze srazu. předem se omlouvám, že píši až teď, dospával jsem super víkend a na komp nějak něměl čas a chtěl jsem to psát v klídku. Bylo mi ctí a potěšením se s Vámi všemi setkat, i když jsem musel v sobotu odjet. Velký dík Farmářovi za starostlivost a bezva organizaci (zdravím juniora - je to borec nechat se uspávat subwoferem v autě), Hostánek taky chutnal, zdravím Marťasze - super music a přeji ať máš auto brzy v laku, Borku -dík za skvělou bábovku bylo mi ctí, zdravím super parťáky Rade622 a Víťu, Hovorys - dík za skvělej rum, dík, že jsem mohl poznat Ivana- opravdu super kluka a odborníka na háčka a nepřebernou studnici rad (jablíčka byli výborný), zdravím Hujera - dík za rady co s brzdama, zdravím letce na Sonátách - lítá vám to nádherně, zdravím Dráčka a Vipeho, Jirku Admina a Dvorlubora -koupačka byla výborná a všechny Vás ostatní (ach ta paměť na jména). Omlouvám se Rademu622, že jsem se nerozloučil na letišti, nechtěl jsem tam se svojí sanitkou překážet, když zrovna rolovali, jak by řekl klasik - Báječní muži na létajících strojích. Už se těším zase někdy na setkání s vámi všemi a i ostatními, kteří jste nemohli dorazit. Samo jsem tu s Vámi na netu. Díky. Váš macháček.
Naposledy upravil(a) macháček dne 18 čer 2007, 11:30, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000