Nebyla to náhodou demontáž zpětného zrcátka na předním okně???haryk píše:Nevím,kam jinam dát můj poslední zážitek.Ani ne po 2 letech už došlo k rozbití předního skla kamínkem od auta jedoucího přede mnou.No,hvězda docela velká,a hezky ve středu v zorném poli.Sice jsem číslo chytil,ale v servisu mne kluci přesvědčili,že bude lepší se na to vykašlat,že by to zapíral atd. Mám okno pojištěné,takže na místě v servisu hned sepsali hlášení pojišťovně a dali se do díla.Jka vše špatné je k něčemu dobré,dali mi nové okno tónované s takovým tím zeleným pruhem proti slunci nahoře.Teď se tolik nehřeje palubní deska ve slunci.No a cena...kterou...doufám... pojišťovna zatáhne,jak mi tvrdili:
práce...demontáž a montáž zpětných zrcátek...to nevím proč,jsou přece daleko a na dveřích...stěračů a předního skla: 2100 Kč
materiál bez DPH: sklo 4913
těsnění skla 149
lišta 498
doraz okna 242
lepidlo na sklo 1950 !
Suma sumárum ta sranda přijde s daní na 11 719 Kč...takže chlapi,pojistka předního okna 500 ročně so "opravdu vyplatí"...
odlesky palubní desky na předním skle
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Re: Přední sklo
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
- Reklama
přední okno....
Omlouvám se....bylo...!!!!.... ....teď jsem si blb všiml,že není zpětné zrcátko namontované na stropě, ale VE SKLE....
Getz UG 1341
-
Nekupuju ubrousky,jenom tekutej Armor All Protectant v matu.Teď jsem ale koupil lesklej 125 ml za 116kč a palubovka se musí před nanesením přetřít vlhkým hadrem,právě kvůli těm odleskům na čelnim skle.Jinak na plastech vypadá ten lesklej líp i na pneumatikách.Jsem s ním opravdu spokojenej .Jo a je antistatickej.Tady jsem to fotil,když to bylo natřený tím matným Armor Allem.tom píše:Kde se dají koupit, za kolik a ještě kolik jich tam je???Hyuman píše:Vyzkoušel jsem fakt dost přípravků,ale na plasty použij jednoznačně Armor All!!!
Hyundai Coupé FX 2.0 16V r.v.1999
Odlesky na palubní desce
Co se týká odlesků na palubní desce, tak je to hodně nepříjemný. Já sám jsem to několikrát zažil. Jedete proti slucni a do palubky se opírá nepříjemný slunce a to se pak odráží na čelním skle. Celá vodorovná část palubky od volantu ke sklu je dost nedobře řešená v tomhle ohledu. Používám na čístění cocpit spray od Armor?.......myslim...........když to čistim, tak se sice nečistot zbavím, ale jen na chvilku a leskne se to až moc........navíc to pak nepoměrně víc klouže...........třeba při pohybu ruky po palubce.........Nevim, jak to řešit
Hyundai Getz 1.3 Tundra Green ;o)