Jura píše:Takže je to vháji

. Asi budu shánět váhu vzduchu. Dnes jsem byl na emisích, mají tam diag. Bosh. Prý to je váha. Radil mi že ji mám rozebrat a zkusit prostříknout nějakým odamšťovačem a potom vyfoukat kompresorem. Nemá s tím někdo zkušenosti a nebo neví zda se dá proměřit a jaké hodnoty by měla mít funkční? Která váha vzduchu by se dala použít abych nemusel brát rigoš?
Zatím zdarec Jirka
Váhu vzduchu proměříš,ale to je takové na prd,lépe je jí napíchnout na osciloskop tam se prověří její stav,ale Ty máš vstřikování MFI a tam je váha vzduchu značky Kefico,ale jde tam dát i od Bosche,ale váha vzduchu jako takové je velmi drahé zařízení

10 000kč až 15 000 kč se ceny pohybují

ve značkových sevisech
Zkusím se podívat jestli něco nevyhrabu,ale mám dojem,že již jsem to tu někdy s někým řešil ,ale už nevím s kým

Hlava děravá

Moc Tě nepotěším

mrkni sem:
http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Ty váhy používají i jiné značky ,dá se to vždy s něčím z totožnit,ale zrovna Hyundai má strašně málo informací o váhách

U starších modelů není problém tam byl Bosch,ale až začli dělat Kefico tam je kámen ůrafu vůbec nevím jaký mám mít hodnoty

Máš o čem přemýšlet,bohužel s pokaženou váhou vzduchu se moc dobře jezdit nedá ,spotřeba ,motor bez výkonu,škubání atd,atd

Tak zatím