Hyundai i30 1,4 Comfort - recenze uživatele
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
pro Sokyno
kombik i30 cw je bomba teď ve středu pojedu na předváděcí jízdu
Vsetko co sa tu popisalo o priehradkach je asi dost zamotane.
Mam auto len par dni vo vybave style. A auto priehradky obsahuje. Takze toto vyvracia famy ze priehradky mali len prve kusy. Len nerozumiem akym stylom je to rozdelene ze ktory model dostane priehradky a ktory nie. Mozno to zavisi od stupna vybavy.
Co sa tyka sklapania sedadiel tak sa daju zlozit do uplnej roviny bez akehokolvek schodu tak ako pisal honzam.
A este k rezerve. Cital som tu uz od kopy ludi ako maju miesto plnohodnotnej rezervy iba dojazdovky. ja som po nadvihnuti poklopu nad rezervou ostal milo prekvapeny. Nielen ze tam bola plnohodnotna rezerva
ale bola obuta este aj na hlinikovom disku ako ostatne styri co su montovane v tomto stupni vybavy ako standard.
Mam auto len par dni vo vybave style. A auto priehradky obsahuje. Takze toto vyvracia famy ze priehradky mali len prve kusy. Len nerozumiem akym stylom je to rozdelene ze ktory model dostane priehradky a ktory nie. Mozno to zavisi od stupna vybavy.
Co sa tyka sklapania sedadiel tak sa daju zlozit do uplnej roviny bez akehokolvek schodu tak ako pisal honzam.
A este k rezerve. Cital som tu uz od kopy ludi ako maju miesto plnohodnotnej rezervy iba dojazdovky. ja som po nadvihnuti poklopu nad rezervou ostal milo prekvapeny. Nielen ze tam bola plnohodnotna rezerva
ale bola obuta este aj na hlinikovom disku ako ostatne styri co su montovane v tomto stupni vybavy ako standard.
Re: pro Sokyno
mozem potvrdit mam kombik dva tyzdne v prevedeni style a zatial si neviem vynachvalit. Priestor pre posadku nadstandardny , kufor dostacujuci ak denne nestahujes cely barak a na dovcu dvakrat do roka vies na strechu dat box.bady píše:kombik i30 cw je bomba teď ve středu pojedu na předváděcí jízdu
ix35 F/L 2.0 CRDi 135kW 4x4 PREMIUM White 2/2014
i30 CW 1.6CRDi VGT 85kW STYLE, 6/2008 - bolo super no už je preč
Renault Megane 1.4 55kW, 6/1999
to Zello:
ma to prekvapuje, lebo som predpokladal, ze priehradky su vykompenzovane mensou rezervou teda dojazdovkou. Neviem vsak ako je to u hatchbacku nakolko mam kombi verziu a tam mam dojazdovku. Ocakaval som, ze priestor pre rezervu vyplneny priehradkami môze postacovat pre mensie koleso (dojazdovku), no ako pises nie je tomu tak. Nie je to potom na ukor velkosti kufra?
ma to prekvapuje, lebo som predpokladal, ze priehradky su vykompenzovane mensou rezervou teda dojazdovkou. Neviem vsak ako je to u hatchbacku nakolko mam kombi verziu a tam mam dojazdovku. Ocakaval som, ze priestor pre rezervu vyplneny priehradkami môze postacovat pre mensie koleso (dojazdovku), no ako pises nie je tomu tak. Nie je to potom na ukor velkosti kufra?
Tak ja som uz nejake spravil. Inak tiez netusim, ze ci to co mam v kufri su tie schranky o ktorych sa tu diskutuje, ale aspon to mozme zistit.Jenec píše:Chlapi, to chce fotky...
Jak budu moct, nafotím ten kufr a dám to na rajce.net a zello, ty bys nám mohl vyfotit ty přihrádky, já ani pořádně nevím, jak to vypadá.
to bushman:
mozes tiez vidiet ze sa tam sprace plnohodnotna rezerva.
http://www.ukazto.com/?img=3399759~DSC06684.jpg
http://www.ukazto.com/?img=3399760~DSC06686.jpg
http://www.ukazto.com/?img=3399758~DSC06685.jpg
to bushman:
[/quote]
zello co mas nad tou rezervou? uz rovno podlahu kufra, alebo mas priehradky aj nad kolesom? ozaj aky mas rozmer pneu?
u mna je nad dojazdovkou polica z polystyrenu tiez s dalsimi priehradkami, ktora je vyskovo zarovno s priehradkami, okolo kolesa.
[/quote]
zello co mas nad tou rezervou? uz rovno podlahu kufra, alebo mas priehradky aj nad kolesom? ozaj aky mas rozmer pneu?
u mna je nad dojazdovkou polica z polystyrenu tiez s dalsimi priehradkami, ktora je vyskovo zarovno s priehradkami, okolo kolesa.
zello co mas nad tou rezervou? uz rovno podlahu kufra, alebo mas priehradky aj nad kolesom? ozaj aky mas rozmer pneu?bushman píše:to bushman:
u mna je nad dojazdovkou polica z polystyrenu tiez s dalsimi priehradkami, ktora je vyskovo zarovno s priehradkami, okolo kolesa.[/quote]
Tak ako si videl z fotiek. Nad rezvou je uz len plato co tvori podlahu kufra,
nie je tam ziadna polica z polystyrenu ani ziadne ine priehradky. Su tam len tie po co vidiet po bokoch. A co sa tyka rozmerov pneu tak 205/55 R16
Udělal jsem také fotky, nejen kufru, ale celého interiéru včetně popisků. http://jenec.rajce.idnes.cz/rajce_2
i30 1.4 Comfort, Stone Black
přihrádky v kufru
chlapy v kufru mají přihrádky jenom některé i30,dneska mi to říkal prodejce na testovací jízdě i30 cw
Re: přihrádky v kufru
bady píše:chlapy v kufru mají přihrádky jenom některé i30,dneska mi to říkal prodejce na testovací jízdě i30 cw
Bady to vieme tiez ze len niektore to maju, my by sme len radi vedeli ze akym klucom sa to deli ze tato ma a tamta nie.
kufor
Kluc nie je ziadny, co ja som sa rozpraval s dodavatelom tak nikto nevie co v kufri s novym autom pride, nie je to rozdelene ani podla stupna vybavy ani podla motorizacie. Vyzera to tak ze je to nahodne podla toho ako sa korejci rozhodnu.
i30, 1,4 16V, Comfort, Vivid blue, 11/2007