No to si pis ... V Roudne to proberem ..MartasZ píše:Vita píše:Jen si dej pozor, kdyz budes prepojovat repracky, tak na polaritu ...
Dela to hodne ... puvodne jsem si myslel, ze je to jedno a pak me to MatrasZ vysvetlil, tak dneska uz vim, ze ne ....
A budem nějak pokračovat?
zapojení autorádia.. Please pomocttt :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se těšim, jen doufám že jsi spokojenej...Vita píše:No to si pis ... V Roudne to proberem ..MartasZ píše:Vita píše:Jen si dej pozor, kdyz budes prepojovat repracky, tak na polaritu ...
Dela to hodne ... puvodne jsem si myslel, ze je to jedno a pak me to MatrasZ vysvetlil, tak dneska uz vim, ze ne ....
Já sem si teď naběh s jednou Ochcávkou, ach jo.. týpek chtěl odtam vypreparovat muziku od předchozího majitele a nechat jen rádio a přední repra... což to vypreparování sem s radostí udělal, ale potom to nový tahání kabelů, zničení jednoho rádia (nevim jak), záhady v elektrice, zapojení novýho, u kterýho přestalo fungovat cd... no mazec... to auto je asi nějaký prokletý
Tak nic, jen sem si ulevil
No kdo vi, jak to tam mel nabastleny .....MartasZ píše:Tak to se těšim, jen doufám že jsi spokojenej...Vita píše:No to si pis ... V Roudne to proberem ..MartasZ píše:
Já sem si teď naběh s jednou Ochcávkou, ach jo.. týpek chtěl odtam vypreparovat muziku od předchozího majitele a nechat jen rádio a přední repra... což to vypreparování sem s radostí udělal, ale potom to nový tahání kabelů, zničení jednoho rádia (nevim jak), záhady v elektrice, zapojení novýho, u kterýho přestalo fungovat cd... no mazec... to auto je asi nějaký prokletý
Tak nic, jen sem si ulevil
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000