Tažné zařízení na Getze
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Mlhovka vs.tažné?
Napadlo mne,když je takový velký cenový rozdíl mezi pevným a odnímatelným tažným zařízením (asi 3 tis),jestli by nebylo možné zaslepit střední mlhové světlo ,namontovat levnější pevné a mlhovku umístit vlevo pod nárazník ?
Hyundai i30 1,6i Trikolor Komfort Agua blue met.2013
- Reklama
Re: Tažné zařízení na Getze
@OGYN: podle mě to možné nebude, bude problém projít přes technickou, ale možná se mýlím
Taky bych si právě chtěl tažné na Getze dát a právě nevím, jestli skrze té mlhovky uprostřed nárazníku nebude problém třeba na STK. Máte s tím někdo zkušenosti?
Chtěl bych si koupit toto tažné zařízení. Trochu mě ale zaráží ten povinný řez do nárazníku.
Taky bych si právě chtěl tažné na Getze dát a právě nevím, jestli skrze té mlhovky uprostřed nárazníku nebude problém třeba na STK. Máte s tím někdo zkušenosti?
Chtěl bych si koupit toto tažné zařízení. Trochu mě ale zaráží ten povinný řez do nárazníku.
U mlhovky uprostřed (po faceliftu) MUSÍ být odnímatelné (bajonet)
- mario_liptov
- *
tomasp70 píše:@OGYN: podle mě to možné nebude, bude problém projít přes technickou, ale možná se mýlím
Ked som bol montovat tazne (147€), firma ktora mi to instalovala mala na vyber 2 typy tazneho. Drahsi, odmontovatelny a lacnejsi, pevny. Drahsi bol, ale len pre novsi typ GETZu. Oby dva vsak obchadzaju naraznik, cize ziadne rezanie.
Problem so spotrebou vyrieseny. Stal som sa majitelom novuckeho PEUGEOT 2008...
5.9l/100km
5.9l/100km
Ahoj majitelé Gétézetek
Nabízím k prodeji tažné na Getzíka,nové,kompletní sada vč.elektoinstalace a typového
listu.Je rychlosnímatelné,tudíž vhodné pro oba modely.Cena 2.500Kč
tel.:728743591,foto rád pošlu. Honza Hořovice u Berouna
P.S. spojení koule s tělem tažného,nemusí být jen bajonetem...pro rychlou demontáž...
Nabízím k prodeji tažné na Getzíka,nové,kompletní sada vč.elektoinstalace a typového
listu.Je rychlosnímatelné,tudíž vhodné pro oba modely.Cena 2.500Kč
tel.:728743591,foto rád pošlu. Honza Hořovice u Berouna
P.S. spojení koule s tělem tažného,nemusí být jen bajonetem...pro rychlou demontáž...
Naposledy upravil(a) 3213 dne 23 lis 2015, 22:14, celkem upraveno 1 x.
Ahoj všem,Josef píše:U mlhovky uprostřed (po faceliftu) MUSÍ být odnímatelné (bajonet)
mám dotaz ohledně výše napsaného. Požadavek na odnímatelnou kouli před mlhovkou je logický, nicméně viděl jsem nespočet Getzů, které měli pevnou kouli před mlhovkou a známka z technický na značce byla
Na webu je spousta nabídek pevných tažných s tím, že prostě bude koule před mlhovkou. Potřebuju na svého Getze tažný, preferuju pevný, ale nevím, jestli mě nevyhodí z technický......
Díky
Hyundai Getz G4EE
Dělaj to tak že na technickou ho sundaj nebo tam maj +. Horší je to na silnici Ve vyhlášce je to jasně daný za jakých podmínek můžeš mít napevno.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Mám neodnímatelné tažné zařízení za mlhovkou a na STK jsem prošel bez připomínek...
Červený Getz 1.1 - třídveřový (byl), bílý Getz 1,4 - pětidveřový (byl), bílý Bayon 1,2 (je)