Ahoj ja mam sony ericson D750i to je ten strieborny tuším K750i bol čierny? môžem ti ho kludne doniesť a pozrieš sa či sa ti bude páčiť je tam nová baterka a pamať 64 MB:) a kabel k pc by sa našiel tiež ale nabíjačku už asi nie...mirpie píše:kluci, nemáte někdo na prodej mobilní telefon Sony Ericson K750i? Já si ten svůj dnes omylem znehodnotil. Předání na sraze...Kdyby byl za dobrou cenu, hodně by mi to pomohlo, klidně i bez nabiječky.
Viem co je to za zvuk, mam to odskusane spred 2 mesiacov...Selshig píše:ja ho mam ale mam praskle skličko jinak displey good tehda mi to zachranilo nohu od 160tky hřebiky ktery by mi skončil v třisle zabopdnuty...
Jo jinak kdyby někdo bral na sraz svařečku byl bych vděčný. Mám ve vlnovci duru jak do prde.e a cypisek už mi veze na sraz novejten zvuk je ovšem parádní a hlavně ten výkon je tedkom užasnej.
poslal jsem ti SZSelshig píše:ja ho mam ale mam praskle skličko jinak displey good tehda mi to zachranilo nohu od 160tky hřebiky ktery by mi skončil v třisle zabopdnuty...
Jo jinak kdyby někdo bral na sraz svařečku byl bych vděčný. Mám ve vlnovci duru jak do prde.e a cypisek už mi veze na sraz novejten zvuk je ovšem parádní a hlavně ten výkon je tedkom užasnej.
poslal jsem ti SZRomanko999 píše:Ahoj ja mam sony ericson D750i to je ten strieborny tuším K750i bol čierny? môžem ti ho kludne doniesť a pozrieš sa či sa ti bude páčiť je tam nová baterka a pamať 64 MB:) a kabel k pc by sa našiel tiež ale nabíjačku už asi nie...mirpie píše:kluci, nemáte někdo na prodej mobilní telefon Sony Ericson K750i? Já si ten svůj dnes omylem znehodnotil. Předání na sraze...Kdyby byl za dobrou cenu, hodně by mi to pomohlo, klidně i bez nabiječky.zoberem ho uvidiš:)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |