Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
tricarkovej píše:Zdravím. Za měsíc mě čeká 1. prohlídka. Jsem z Brna kdo mi poradí kde by to bylo nejrozumější? Mám 1.6 crdi 66kW classic. Při té příležitosti nechám vyměnit zadní podběh kola, následek kalamity led a možná nějaký kámen nevím. Cena ze servisu zjištěna na 490 kč tak jsem zvědav kolik si narazí za výměnu. Zlobí mě i přepínač blinkrů, při zatáčce s větším poloměrem se vrátí do polohy ale stačí přitom přeskočit a pak to vypadá že jsem zapnul výstražná světla a pak se teprve vypnou. Díky za radu ohledně výběru servisu. Budu rád za každou radu.![]()
![]()
![]()
Volba je v Brně fakt těžká. Kupoval jsme zde i30CW a ještě před koupí si do ní u prodejce nechal namontovat parkovací čidla za fůru tisíc. Teď jsem byl v nehyundajím servisu měnit naťuknutý zadní nárazník (Servis H. nemá s pojišťovnou smlouvu a musel bych to jet někam ukazovat). Takže objednali ve fabrice nárazník a namontovali.tricarkovej píše:Zdravím. Za měsíc mě čeká 1. prohlídka. Jsem z Brna kdo mi poradí kde by to bylo nejrozumější?
Přidávám taky svůj hlas. Taky mi to přepínač směrovek občas udělá, že po návratu stačí ještě bliknout do druhého směru. A dělá to taky od začátku. Ale teď si opravdu nevybavím, jestli to dělá po návratu zprava nebo zleva a ani z jaké polohy se vrací volant, případně jakou rychlostí se vrací. Rozhodně se mi ale zdá, že to dělá náhodně (jednou ano a potom ze stejné polohy třeba desetkrát ne). Takže nevím, jestli by to mělo vůbec smysl řešit přes servis, protože zákony schválnosti fungují a zrovna tam při zkušební jízdě to může fungovat na 100% a potom budu za blbcealarm píše:Ten prepínač smeroviek mi to robí od začiatku. zatial som to nereklamoval. Ako ste na tom ostatní?
Nazdar, blinker vymenia vramci zaruky alebo platis za to?tricarkovej píše:Ahoj tak jsem byl včera v Hodoníně na 1. garanční prohlídce. Vyměnili mi i ten proražený podběh. Celková nena byla 7.300 kč. Největší položku tvořil olej a to castrol a pak kompletní geometrie kol. Jinak přístup byl slušný bez čekání ihned si převzali auto a zhruba za 3.5 hodiny jsem odjížděl. Jen se musím vrátit kvůli výměně přepínače blinkrů ten neměli skladem během týdne by ho měli mít a měla by proběhnout výměna.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |