A souhlas s klukama, uz jsme i tohle konkretni auto resili par stran zpet, nesmyslna cena,za tyhle penize je ted vyprodej i40 2.0 Luxury, pripadne Mazda 6 nebo nejake ctyrkolky. Ale urvite bych je nevyhodil za i30.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
To je to vážně tak špatné, že to auto dávají hned po pár dnech se slevou 170 tisíc oproti ceníku, aby ho udaly?Mirus30 píše:Nevim jak na operak, ale tohle auto presne v tehle specifikaci jde sehnat nove za cca 520tis, coz je fajn cena kdyz na to nekdo ma...![]()
Neni to o tom ze by to auto bylo spatne, ale spis povedomi o tom, ze kdyz se budes ptat a zajimat o konkretni nabidku, tak jsou ty ceny uplne jinde.... samozrejme muzes vzdycky napochodovat na salon a slepe rict, ja chci tohle a tohle, ma to stat 700tis, diky ze mi to za tu cenu dateJindřich Král píše:To je to vážně tak špatné, že to auto dávají hned po pár dnech se slevou 170 tisíc oproti ceníku, aby ho udaly?Mirus30 píše:Nevim jak na operak, ale tohle auto presne v tehle specifikaci jde sehnat nove za cca 520tis, coz je fajn cena kdyz na to nekdo ma...![]()
Ono u těch operáků se dá individálně doladit kilometrovné, ale pak se liší cena, pokud se nelze dohodnout, tak je většinou nějaká tolerance + třeba 5000, ale je potřeba si na tohle dát opravdu velký pozor. Já jsem právě z důvodu těch do toho nešel - nechtěl jsem být omezen nějakým nájezdem - já vím prd, kam budu potřebovat jetAxel.Foley píše:U operáku pozor na povolený nájezd. Když ho překročíš, "kilometrovné" je mazec
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |