Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
Taky se musím připojit k ostatním, je to FAKT NÁDHERA!! Ste prostě borci!
Nemůžu se dočkat na Moravu, až to uvidim na vlastni bulvy...
Nemůžu se dočkat na Moravu, až to uvidim na vlastni bulvy...
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
- Reklama
Kamaráde já vím moc dobře co to obnáší,chvíly jsem to taky dělal,dělal jsem takovýho přípraváře a dej pokoj s tím to je něco šílenýho ,to já radši motory to je moje Už se těším až to fakt uvidím,Standa je borec máte o de mě Velké uznání s velkým V a to doslovaMartasZ píše:No nemysli si, nebyla to pořád jen idylka.. občas pěkně tekly nervy.. a Standova přítelkyně byla taky hodně nas.aná Ale nakonec vše je zas v pohodě.. výsledek předčil úplně vše a tak to má bejt.. Sakra už aby ta Morava byla.. doufám, že mi teď aspoň někdo pomůže s leštěnim a ne že zas budete stát kolem měivan píše:No já si svůj komentář nechám až na Moravu
Marťaszi připrav se,že bude suchej jako vždy
Už se těším až to uvidím na vlastní oči,kluci ale mákli jste si hodně ,Marťaszi to Tě StandaK asi nenávidí,místo aby odpočíval ,tak makal jako bůh To bude litrů leštěnky Ježíšmarjá
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Tak se domluv z Martaszem at te vyzvedne a vezme sebou!Co ty na to Martaszi?DeBí píše:to se ti to řekneMartasZ píše:Tak přijeď na MoravuDeBí píše:Kuňa...to chci jednou vidět na živo...uááá...jinak mam podobne plany
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
A už jsi viděl po ránu DeBí? Co ty víš.......MartasZ píše:Hahaha Já mám teď ale oči jen pro jedno.. a to vypadá po ránu takhle
Nicméně dobrej nápad to asi fakt není..... dyť víme....
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Vydrž Víkend je blízko a já nemám o víkendu co dělat....teda mám - budu míchat barvičky Teď do pátku ti nemůžu slíbit nic moc určitého, sotva stíhám pročítat fórum
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál