Pan Brejcha a jeho pristup by mel byt pro
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Když jsem byl minule Sarine ve Strakonicich na te servisni prohlídce, prosel jsem si město - namesti, kde mají dobrej bufet:)) hodne dobře jsem se tam nejedl
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Pak dej foto Tuscona..jsem na nej zvedavej
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Zdravím východkody26 píše:Ahoj,
dakujem,ako som uz pisal,tak ju mam este len kratko...ja som na nej zatial najazdil cca 700 km, polovica z nich bola cesta domov z miesta kupy:-)), ma najazdenych 65000 km...spotrebu som este velmi neriesil...podla palubaku cestou domov 6.4/100 km...teraz tu po meste to stuplo na 6.6 ale jazdim tu len uplne kratke trasy par km do prace, na nakup a pod..Este sa s nou len "zoznamujem",ale pocity zatial fajn.Akurat ako som vravel vyhorela parkovacka na vodicovej strane a dnes ked som isiel domov,tak som si vsimol ze aj na strane spolujazdca...dufam,ze to nie je casty jav...lebo to by ma velmi "nebavilo" ich vzdy menit....ako pouzivate stretavacie svetla?Ja ich mam vzdy zapnute,ak z auta vyberiem kluce a auto zamknem po par sekundach zhasnu,ak nechcem aby svietili,tak este raz "zamknem".Pouzivate to aj Vy tak,alebo vzdy pred jazdou zapinate svetla?Nebude to aj tym,ze tie parkovacky "vyhoreli"?Vdaka za radu:-)).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |