Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A aby ses dozvěděl na co ses ptal. Objem olejové náplně najdeš v návodu k obsluze a filtr kup klidně v autorizáku jako originální náhradní díl na prodejku. Po tom nikdo nepátrá a co jsem naposledy koukal, tak originál filtr není o tolik dražší než druhovýroba, aby to stálo za nějaké hledáníkokozka píše: ↑02 bře 2022, 07:21 Pročetl jsem co se dalo, ale odpověď nenašel (což neznamená, že jsem nemohl jen blbě hledat:)).
Chtěl bych si po 2000km vyměnit olej. Našel jsem tu tip na ten kanadskej 0w20, ale nevim kolik se ho tam vejde a taky jakej filtr tam dávají z výroby. Nerad bych z toho měl nějaký problémy kvůli záruce, tak bych tam rád dal to, co tam je teď, aby se to nepoznalo.
Díky
Děkuju!Mr. HYUNDAI píše: ↑02 bře 2022, 08:11A aby ses dozvěděl na co ses ptal. Objem olejové náplně najdeš v návodu k obsluze a filtr kup klidně v autorizáku jako originální náhradní díl na prodejku. Po tom nikdo nepátrá a co jsem naposledy koukal, tak originál filtr není o tolik dražší než druhovýroba, aby to stálo za nějaké hledáníkokozka píše: ↑02 bře 2022, 07:21 Pročetl jsem co se dalo, ale odpověď nenašel (což neznamená, že jsem nemohl jen blbě hledat:)).
Chtěl bych si po 2000km vyměnit olej. Našel jsem tu tip na ten kanadskej 0w20, ale nevim kolik se ho tam vejde a taky jakej filtr tam dávají z výroby. Nerad bych z toho měl nějaký problémy kvůli záruce, tak bych tam rád dal to, co tam je teď, aby se to nepoznalo.
Díky.
To je klidně možné. V servisu to samozřejmě neměří, nalijí to tam ze sudu, mezi rysky, a naúčtují tolik, kolik píše výrobce. Jestli jste někdo byl u výměny, tak mne opravte.milda h píše: ↑02 bře 2022, 16:14 Docela by mě zajímal názor někoho, kdo měnil sám. Já třeba mám v návodu a bývalo vždy účtováno 3,3 l.
Nyní již několikátá výměna a nikdy se nevešlo víc jak 3 litry(vždy na horní rysku).
Na každém autě měli 3 deci do kapsy. Jestli už to dnes nejsou deci 4 a podstatně dražšího oleje.![]()
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |