![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Celkem sila!!i30mpact píše: ↑27 čer 2023, 21:01https://doubleagent.net/2023/05/21/a-ca ... r-locationmozecek píše: ↑27 čer 2023, 09:52 Pouzivate nejaky baterkovy monitor? Mate to odsledovane i tam? Mam ted cerstve BM6 z aliexpresu (jako superdeal byl jen za 280 i s postou) a prijde mi naprosto paradni. Dat a zkusenosti mam zatim za 5 dni malo, ale z dlouhodobeho hlediska mit historii akumulatoru bude fajn .. ac nechci delat reklamu a kupte si co chcete, tak jsem vahal jestli staci protoze se nikde nepise ze si i uklada hodnoty do pameti i pokud neni pripojen telefon cely mesic. Nakonec je teda videt jak moc se mi vybije aku po dvou dnech stani apod. Z hodnot uplne nadseny nejsem ale je mozne ze to auto resp dalsi doplnky jako kundoplasic neco stale papkaji.
- viem ze mas potrebu komentovat moje prispevky ale napis to panovi ktoremu to nefunguje ako by si predstavoval. Bude spokojnejsi.kedze MHEV radi hladko - po slovenskyAxel.Foley píše: ↑28 zář 2023, 17:13 Jak se pleteš... Kia 1,5 T-GDI s DCT bez MHEV řadí nádherně hladce, bez cukání.
Slabostka zjavne veciam rozumieš a väčšinou máš aj pravdu.No často používaš zbytočné útočny prejav,ktorý prekryje obsah informácie.Škoda.slabostka píše: ↑28 zář 2023, 18:35- viem ze mas potrebu komentovat moje prispevky ale napis to panovi ktoremu to nefunguje ako by si predstavoval. Bude spokojnejsi.kedze MHEV radi hladko - po slovenskyAxel.Foley píše: ↑28 zář 2023, 17:13 Jak se pleteš... Kia 1,5 T-GDI s DCT bez MHEV řadí nádherně hladce, bez cukání.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |