Vrrrrrrrrrr................MartasZ píše:Noooo.. díky.. poslední dobou na to ani v práci moc času nejnimacháček píše:Jedině v práci je na to čas , já to dělám taky tak. Doma čtu a píšu jen občas, tam na to čas neni. MartasZ držím s tebou .
Wendulka je hodná.. psala to, páč jí ještě chybělo sluníčko
Kniha prani a stiznosti
Moderátor: Moderátoři
Hoškovice nikdy více, radši kulku do palice!
- Reklama
Je pravda že toho o vás moc nevím, ale to nevadí. A nedělej že nevíš o kom je řečWendulka píše:Noo.. Jiříku nevím, co víš , ale milenci? A o kom že je řeč? Asi si pořídím Hyundájka, tohle nemá obdoby!Jirka píše:Vy dva milenci, jděte si flirtovat do jinýho vlákna
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ještě jednoumilosh píše:NA co odpoved, nejak nemam silu to OT cist od zacatku
Hele Miloshi? A ty si zrušil automatický odhlášení po určitym čase nečinnosti??
Jestli jo, tak moc dík.. protože to je přesně to, co sem potřeboval.. když sem třeba na foru v práci a někam odběhnu, tak než se vrátim, se mi to odhlásí a už si nepřečtu poslední příspěvky od poslední návštěvy... a to mě štvalo, takže dík
ne nerusil jsem nic, je to nastaveny jak to bylo od zacatku.MartasZ píše:Tak ještě jednoumilosh píše:NA co odpoved, nejak nemam silu to OT cist od zacatku
Hele Miloshi? A ty si zrušil automatický odhlášení po určitym čase nečinnosti??
Jestli jo, tak moc dík.. protože to je přesně to, co sem potřeboval.. když sem třeba na foru v práci a někam odběhnu, tak než se vrátim, se mi to odhlásí a už si nepřečtu poslední příspěvky od poslední návštěvy... a to mě štvalo, takže dík
- maxik
- **
- Kontaktovat uživatele:
nazdarek!
Mám problém se svým přihlášením, při registraci jsem si tam zadal mail, kterej bych buď potřeboval změnit na maxspi@seznam.cz nebo mě zrušte a já se založím znova s jiným. Je to mail jednoho spolku, kam mi už nemohou chodit maily odsud z fóra.
Snad to nějak půjde.
Předem díky.
Čus
Mám problém se svým přihlášením, při registraci jsem si tam zadal mail, kterej bych buď potřeboval změnit na maxspi@seznam.cz nebo mě zrušte a já se založím znova s jiným. Je to mail jednoho spolku, kam mi už nemohou chodit maily odsud z fóra.
Snad to nějak půjde.
Předem díky.
Čus
Změním ti to, pošli mi SZ s tím e-mailem, tomuhle nějak nerozumím.. maxspi@seznam.cz, proč to B závorce??
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
Jirka píše:Změním ti to, pošli mi SZ s tím e-mailem, tomuhle nějak nerozumím.. maxspi@seznam.cz, proč to B závorce??
Uz sem to udelal
-
- Kontaktovat uživatele:
Jirka píše:Změním ti to, pošli mi SZ s tím e-mailem, tomuhle nějak nerozumím.. maxspi@seznam.cz, proč to B závorce??
To "b" v závorce se přeci píše, když chce napsat tučnej text.. možná to tam dal dvakrát, se stane
MartasZ píše:Jirka píše:Změním ti to, pošli mi SZ s tím e-mailem, tomuhle nějak nerozumím.. maxspi@seznam.cz, proč to B závorce??
To "b" v závorce se přeci píše, když chce napsat tučnej text.. možná to tam dal dvakrát, se stane
A jo vidíš
Miloshi díky
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012