![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Relavance je nula - to je tak pro zasmání nad omezeností, nevzdělaností a neinformovaností autora a většiny diskutujících...
Moderátoři: frawd, Moderátoři
devotional píše: ↑23 říj 2023, 22:54 ...
ja už sa ani nedivím, že sú ludia, ktorí si myslia, že človek nebol nikdy na mesiaci a že zem je vlastne plochá, hlavne, nech sa ma nikto nesnaží presvedčit o niečom, čomu vlastne ani sám nerozumiem
Hmmm.
To mas nejak divne spocitaneRichard555 píše: ↑24 říj 2023, 15:47 ...Jednoduchý počty - 80KW/h baterka v Eniaku má stejně energie jako 9 l benzínu. Baterka v Eniaqu váží cca 500kg a ekvivalent 9l benzínu cca 8 kg.....
Sak azda nechces od investora co setri na zakladnom parametri parkovacich miest (pocet) aby urobil nieco naviac? Toto mu nemal ani stavebny urad povolit v dnesnej dobe ze 1 parkovacie statie na kazdy druhy byt. A potom sa cudujeme ze ulice plne aut a stoji sa na chodnikoch.Mexican píše: ↑24 říj 2023, 17:14To mas nejak divne spocitaneRichard555 píše: ↑24 říj 2023, 15:47 ...Jednoduchý počty - 80KW/h baterka v Eniaku má stejně energie jako 9 l benzínu. Baterka v Eniaqu váží cca 500kg a ekvivalent 9l benzínu cca 8 kg.....
Benzinovy Kodiaq na tych 9l zvladne cca 110km
Elektricky Eniaq na tych 80kwh da asi 400km
Logicky teda neplati ze 80kw baterka ma rovnako energie ako 9l benzinu
No a inak, vcera som pozeal fakt dobry socio-ekonomicky dokument (v nemcine)
https://youtu.be/Az6rHDTDs6M?si=e51b1ibjssCOXsjB
Je zbauto mekky - zo Stutgartu, popisuje tak nejak realny zivot zaujemcov z roznych tried. Ukazuje co znamena take to obligatne "elektromobil sa nabija doma" ze sa naklady na wallbox v nemecku pri instalacii v garazach pohybuju okolo 5000euro a ze sa casto nepovolia, pretoze chyba rezerva.
Dnes som bol u mamky v novom byte,je to novostavba (stredne Slovensko, okresne mesto) a podzemne garaze maju 18 miest (na 34bytov), co myslite kolko walboxov tam je? Spravne, nula.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |