Mimon 15-17.6 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Nazdárek!
Někdo z vás mě zná z loňské Moravy, někdo nezná, Petra od Pajka.
Ty Břehy bych se Vám mohla pozeptat, protože v tom kempu dělá hlavní recepční moje mamka, vzhledem k tomu, že to bude začátek sezony, tak by to mohlo i jít. Ale musí mi nějaká zodpovědná osoba říci, na co vše se mám optat. Ubytování by problém asi nebyl - pokud by se jednalo o stany, s chatkami už to bude asi horší ale nevím. Taky nevím, jak s místem pro nějaké sprinty apod, ale optat bych se mohla. Každý rok se ve Břehách jezdí závody mopedů. Tak mi písněte - nejlépe ještě dnes, co byste chtěli zjistit!!! Zítra odjíždím s mamkou do neděle pryč, tak bych to zjistila.
Papa![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Někdo z vás mě zná z loňské Moravy, někdo nezná, Petra od Pajka.
Ty Břehy bych se Vám mohla pozeptat, protože v tom kempu dělá hlavní recepční moje mamka, vzhledem k tomu, že to bude začátek sezony, tak by to mohlo i jít. Ale musí mi nějaká zodpovědná osoba říci, na co vše se mám optat. Ubytování by problém asi nebyl - pokud by se jednalo o stany, s chatkami už to bude asi horší ale nevím. Taky nevím, jak s místem pro nějaké sprinty apod, ale optat bych se mohla. Každý rok se ve Břehách jezdí závody mopedů. Tak mi písněte - nejlépe ještě dnes, co byste chtěli zjistit!!! Zítra odjíždím s mamkou do neděle pryč, tak bych to zjistila.
Papa
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
Sraz
Zdar Peťulko
nechci ti radit, ale já bych položil asi tyto otázky:
Základní otázka- Máte již otevřeno? Tady musí být odpověď ANO.
Dále pak:
1. Je v campu volno od 15 do 17. 6. asi tak pro třicet lidí?
2. Je možno aby se ubytovalo tak 10 lidí v chatkách?
3. Může se rozdělávat oheň v areálu campu?
4. Dá se sehnat dříví na oheň?
5. Bude v provozu nějaká restaurace, WC, sprchy?
6. Může se s autem do areálu?
Pokud by odpověď byla 6x ANO, není co řešit, i bod 5. jako méně
důležitý by se dal oželet. Tak to skus.
Dík
Rade622
nechci ti radit, ale já bych položil asi tyto otázky:
Základní otázka- Máte již otevřeno? Tady musí být odpověď ANO.
Dále pak:
1. Je v campu volno od 15 do 17. 6. asi tak pro třicet lidí?
2. Je možno aby se ubytovalo tak 10 lidí v chatkách?
3. Může se rozdělávat oheň v areálu campu?
4. Dá se sehnat dříví na oheň?
5. Bude v provozu nějaká restaurace, WC, sprchy?
6. Může se s autem do areálu?
Pokud by odpověď byla 6x ANO, není co řešit, i bod 5. jako méně
důležitý by se dal oželet. Tak to skus.
Dík
Rade622
Naposledy upravil(a) rade622 dne 30 kvě 2007, 19:25, celkem upraveno 2 x.
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Ahojda!
Tak tady jsou odpověďi:
Kemp již otevřen je!!!!
1. pro 30 lidí volno by bylo pod stany určitě - každý vlastní!!
2. kolik by bylo volných míst v chatkách apod. budu vědět přesně zítra dopo, napíšu to sem
Pozn.: v autě se tam normálně spát nesmí, ani pod širákem,ale možná by šla nějaká výjimka - to uvidíme, ale těch 40Kč za malý stan snad nikoho nevytrhne a každý stnad dokáže nějaký splašit!
3. oheň se v kempu rozdělávat může, jsou tam vyhrazený ohniště
4. ano, dříví je buď plný les (kolem jich je spousta) nebo se dá i zakoupit v kempu, v půjčovně sportovních potřeb
5. restaurace je přímo v areálu kempu, a další 2 v obci, sprchy i WC by byli k dispozici normálně - WC stále, sprchy ráno a pak v večer
6. s autem se do kempu může normálně, samozřejmě se za něj platí - ale kde ne!!!
Snad to stačí a zítra ti sem písnu ten počet míst v těch chatkách, nějak hnedle dopo.
Zatím se mějte a kdyby ještě nějaký dotaz, tak jsem k dispozici do zítra do oběda!
Papa![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Tak tady jsou odpověďi:
Kemp již otevřen je!!!!
1. pro 30 lidí volno by bylo pod stany určitě - každý vlastní!!
2. kolik by bylo volných míst v chatkách apod. budu vědět přesně zítra dopo, napíšu to sem
Pozn.: v autě se tam normálně spát nesmí, ani pod širákem,ale možná by šla nějaká výjimka - to uvidíme, ale těch 40Kč za malý stan snad nikoho nevytrhne a každý stnad dokáže nějaký splašit!
3. oheň se v kempu rozdělávat může, jsou tam vyhrazený ohniště
4. ano, dříví je buď plný les (kolem jich je spousta) nebo se dá i zakoupit v kempu, v půjčovně sportovních potřeb
5. restaurace je přímo v areálu kempu, a další 2 v obci, sprchy i WC by byli k dispozici normálně - WC stále, sprchy ráno a pak v večer
6. s autem se do kempu může normálně, samozřejmě se za něj platí - ale kde ne!!!
Snad to stačí a zítra ti sem písnu ten počet míst v těch chatkách, nějak hnedle dopo.
Zatím se mějte a kdyby ještě nějaký dotaz, tak jsem k dispozici do zítra do oběda!
Papa
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
- Melkor
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to vypadá, že jestli někdo nepříjde s dohodnutou letištní plochou tak je rozhodnuto
Hlavní je, že je tady jistotka, že bude kam jet. Takže sraz se konat bude ![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
škoda jen že není poblíž letiště kam by se dalo zajet zablbnout...
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
škoda jen že není poblíž letiště kam by se dalo zajet zablbnout...
Lantra Combi 1.8 16V 94KW rv.1996
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Accent 1.3 12V 61KW rv.2003 - LPG MAGIC3 - (mám interface i SW pro nastavení ŘJ)
-prodáno: Accent 1.3 62Kw rv.95 5dvéř
Peťulko paráda
a Pajk dostane za domácí ůkol připravit pěknou orientační jízdu ať je večer o táboráku o čem povídat!!
Já myslím,že lepší už to nebude a že je nejspíše rozhodnuto dávám své požehnání a doufám,že se též připojí i ostatní členové!!
Ps : Letiště ani mít nemusím,ale spíše dobré papání a něco k pití a hlavně pohodička
a žádná práce brrr
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Já myslím,že lepší už to nebude a že je nejspíše rozhodnuto dávám své požehnání a doufám,že se též připojí i ostatní členové!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ps : Letiště ani mít nemusím,ale spíše dobré papání a něco k pití a hlavně pohodička
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)