Stát se to může, Ferda je fakt super a s Karkulkou se skvěle doplňují

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Nestává se z té Vaší princezny hlava rodiny trochu brzy- "otče"Mr. HYUNDAI píše:Tak si představ, že jsem byl s nápadem na Aviatickou pouť odmítnutkyrmon píše:a teď jsem si vzpomněl, ještě na jednu blízkou akci (příští víkend) https://aviatickapout.cz/cs/program/koncepce/ a ještě stihneš předprodej vstupenek, kdybys chtěl vyrazit! Prý chce jet do muzea amerik v Nové Bystřici, to jsme při minulé cestě do Jindřichova Hradce nějak nestihli (vyhrabali jsme se strašně pozdě). Na moje námitky, že muzeum má otevřeno celé léto, ale letecký den je pouze tento víkend mi bylo pouze zopakováno, že chce na auta!
Takže tip to byl skvělý, ale nějak nemá mladá dáma zrovna náladu. Když si vezmu, že tohle jsou teprve první náznaky puberty a bude mnohem, mnohem hůř....
Mr. HYUNDAI píše:Fyzicky existuje i30 PDE s DRL řešenými žárovkou! A nevypadá to provedení vůbec špatně.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |