Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Také jsem hledal kryt na Rio, a našel jsem na www.neumax.cz kryt na Rio od té samé firmy. Otázka je, jestli jsou úchyty stejné na Riu a Accentu (nového accenta nikde v nabídce totiž nevidím). Asi do krytu půjdu, protože odkrytý motor mě už stál překousané kabely od krys, ale hlavně mytí, mytí a mytí od bordelu..
Kia Rio II, 1,4LX+, rv.2007, béžový interiér
Udělám to přesně tak, jak řikal Mexičan. Nejdřív si udělám s tvrdýho papíru šablonu a podle ní udělám kryt z laminátu. Dávat za kus plechu skoro 4 tisíce, to je lichva !!! Renault má kryt od výrobce a i po šesti letech mám motor jako nový.
................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
jj..ono bez prdele by stacil aj uplne normalny terpapier (pouziva sa na izolaciu striech), je to zmes asfaltu a kartonu.. vyhoda je ze je to odolne voci vode, kamenom a drzi tvar a na druhu stranu sa lahko striha... ako som spomina, bol som na exkurzii pod autom - napocital som 6 miest kde je to mozne zasrobovat... davat tolko bubakov za tak jednoduchu vec je zdieranie.. Myslim, ze by pasoval kryt aj z Rio II, mozno by bolo treba kuknut dealerov v USA alebo eBay a tak by to stalo daleko menej.. ak by to bolo do 2000 kc tak by som to bral.. skusim to vomrknutVilda píše:Udělám to přesně tak, jak řikal Mexičan. Nejdřív si udělám s tvrdýho papíru šablonu a podle ní udělám kryt z laminátu. Dávat za kus plechu skoro 4 tisíce, to je lichva !!! Renault má kryt od výrobce a i po šesti letech mám motor jako nový.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ty Mexičan, s toho térpapíru by to teoreticky šlo udělat, ale taky mě napadlo, udělat kryt s podlahový kritiny ( třeba s PVC ) a na to dát nějakou izolační vrstvu.Mexican píše:jj..ono bez prdele by stacil aj uplne normalny terpapier (pouziva sa na izolaciu striech), je to zmes asfaltu a kartonu.. vyhoda je ze je to odolne voci vode, kamenom a drzi tvar a na druhu stranu sa lahko striha... ako som spomina, bol som na exkurzii pod autom - napocital som 6 miest kde je to mozne zasrobovat... davat tolko bubakov za tak jednoduchu vec je zdieranie.. Myslim, ze by pasoval kryt aj z Rio II, mozno by bolo treba kuknut dealerov v USA alebo eBay a tak by to stalo daleko menej.. ak by to bolo do 2000 kc tak by som to bral.. skusim to vomrknutVilda píše:Udělám to přesně tak, jak řikal Mexičan. Nejdřív si udělám s tvrdýho papíru šablonu a podle ní udělám kryt z laminátu. Dávat za kus plechu skoro 4 tisíce, to je lichva !!! Renault má kryt od výrobce a i po šesti letech mám motor jako nový.
........................................................
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
jeeee další zlaták... co říkáš na mojeho jinak si dopln tvůj profil jako např z kama jsi atd... doufám že jak dojedeš tak něco zajímavého napíšeš..
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Tááááááááák už je doma!!!!!!!
První (a doufám,že né poslední) zážitky jen super!!
Zatím najeto jen 50.km a samá pozitiva.
První postřehy: rez na pravém stěrači - dohodnuta výměna v pátek,
loketní opěrka = čtyři samořezky ještě že byla zdarma a originál radio také zdarma, platil jsem jen všechny zástěrky - docela rána
Jezdím jako profiřidič s náklaďákem ,takže auto splnilo na 100%mé očekávání,jízda je super a jsem maximálně spokojen. Oproti Feldě ,,nebe a dudy,,Od pátku mám dovču,takže dáme nějakou jízdu.
Potom dám další poznatky!
ahoj všem BigMax
První (a doufám,že né poslední) zážitky jen super!!
Zatím najeto jen 50.km a samá pozitiva.
První postřehy: rez na pravém stěrači - dohodnuta výměna v pátek,
loketní opěrka = čtyři samořezky ještě že byla zdarma a originál radio také zdarma, platil jsem jen všechny zástěrky - docela rána
Jezdím jako profiřidič s náklaďákem ,takže auto splnilo na 100%mé očekávání,jízda je super a jsem maximálně spokojen. Oproti Feldě ,,nebe a dudy,,Od pátku mám dovču,takže dáme nějakou jízdu.
Potom dám další poznatky!
ahoj všem BigMax
,,zlaťák-CRDi,,
- Darth Maul
- *