Jinak s Elantrou jsem najel pouze 60 km..., ale libila se mi... jak design, tak uvnitr... motor spica ... krasne se nechal vytacet...

A ted Muminek...

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak jste si ji užil, už se neprodává. http://www.auto.cz/hyundai-elantra-gene ... a-fe-79229 A nejen ona, ani veloraptor, ten byl tak divný až byl hezký a s šestiválcovým Genesisem bych si v létě zablbnul, kdybych na to měl... Na auto a na gumy. Na mokrém asfaltu jsem měl tu čest asi na 3min a bylo to fajne!vorlajz píše:Kluci... neserte me s tou spotrebou...asi se teda trochu rozpisu...
nejdriv chci rict, ze auto je uz doma
takze uz zadna Elantra... skoda
Muminek zatim nevrze, ale ta spojka je teda uplne jina... ale uz jsem si zvykl... ma o dost mensi odpor... uvidime no...
Jinak s Elantrou jsem najel pouze 60 km..., ale libila se mi... jak design, tak uvnitr... motor spica ... krasne se nechal vytacet...spotřeba 8,2 l... jen mesto...
A ted Muminek...zere kurwa jedna bila
ale jede super... nebojim se ho vytacet... valim kopec nekopec.... s kopce mam zarazenou rychlost... jezdim na tempomat... rad predjizdim... podradit a pekne do otáček. ... problem je v tom, ze mimo město jsem pravidelne nalozenej jak svina
to oriste na spotřebu vliv ma... co jibyho by mohlo ovlivnit spotrebu? Neco s motorem? Nevím. ...
no....za sest jako kolega jezdit asi nikdy nebudu ... i kdyz mozna kdyz budu jezdit prázdnej okresky...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |