Interierove osvetlenie (tlacitka, palubna doska)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
Re: Interierove osvetlenie (tlacitka, palubna doska)
obrazky vkladane priamo na forum nemaju expiraciu. Vsetky tie nemozne sluzby ala ukazto a pdoobne ano. Takze bud ukladat a likovat zo svojich stranoch (picasa, rajce) alebo vkladat priamo do prispevku (upload)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Reklama
Takže vložené z PC, event. odkaz z rajčete je v poho. Mexicane díky za info
Jo, abych se držel tématu, tak Vám tu napíšu, že třeba podsvícená tlačítka ve dveřích vůbec nechci, protože si takhle cvičím prostorovou paměť Jediné, co mne deptá, je spínání zadní mlhovky dole pod volantem
Jo, abych se držel tématu, tak Vám tu napíšu, že třeba podsvícená tlačítka ve dveřích vůbec nechci, protože si takhle cvičím prostorovou paměť Jediné, co mne deptá, je spínání zadní mlhovky dole pod volantem
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Jóóóóó?Mexican píše:obrazky vkladane priamo na forum nemaju expiraciu.
A tak mi tedy prosím vysvětli proč mi zmizely, když jsem je vkládal prostřednictvím tohoto fóra??? a to není poprve co jsem se stím setkal..
osobně si myslím že to určitou expiraci má!! A je to i celkem logické.. pokud si pamatuješ! tak již jsme zde zažily že obrázky nešly vkládat,prostě nebyla kapacita, taky HD není nekonečný že?.. tak toto beru jeko ochranu a dodatečné zajištění volné kapacity... s předpokladem že příspěvky starší skoro 4 rokům už nikdo nečte.. což u návodů mi přijde jako nesmysl..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
No, za sebe můžu říct, že si občas přečtu i ty staré příspěvky a docela rád ...... krásně mi to připomene tu skvělou atmosféru, kdy jsme taky kolektivně očekávali každého nového Accenta a ty obrázky s tohoto období tam prostě chybí je jich škoda, protože bez nich, už ty příspěvky nemají takovou hodnotuMartun píše: s předpokladem že příspěvky starší skoro 4 rokům už nikdo nečte..
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Ahoj, prosím vás, jak se mění žárovička v tlačítku varovných světel? Jde ten hmatník nějak vydloubnout, nebo musí dolů celý rámeček kolem rádia? (Vím, že se to tu již někde na fóru řešilo, ale už x dní se to snažím marně najít)
Btw... až když jsem si prohlížel Martunův interiér na straně 12, tak jsem si všiml, že se do ácy dávaly dva druhy budíků
Btw... až když jsem si prohlížel Martunův interiér na straně 12, tak jsem si všiml, že se do ácy dávaly dva druhy budíků
Hyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
Tak tenhle odkaz si vždycky zapomenu uložit, děkuji Každopádně mi už psal i Cert s tím, že hmatník je přidělán zezadu, takže musí ten rámeček vážně dolů
Tak vzhledem k tomu, že mám konečně sundaný rámeček kvůli výměně autorádia, tak jsem se pustil i do výměny žárovky v onom tlačítku pro varovná světla.. nezvládl bych to nebýt návodu od geronimo_cz když měnil podsvícení u vyhřívání.. akorát jsem teda nepočítal s tím, jaká žárovka tam bude...
připravil jsem si žárovku vlevo a z tlačítka na mě vylezla ta vpravo... podle internetu se jedná o T4.2 a já doufám, že se mi ji zítra podaří sehnat v nějakým kameným shopu, abych neměl další týden rozdělanou palubní deskuHyundai Accent 1,4 71kW 08 Bronze Gray Metallic
Tak jsem dneska jezdil jako blbec a sháněl tu žárovku..ve 3mototechnách neměli, Hyundai v Kolíně to ani nenašel v systému a v Říčanech si mě vzal technik k počítači, kde jsme po dlouhém hledání zjistili, že žárovka je součástí tlačítka, tudíž ji nevedou jako náhradní díl a objednají mi maximálně celý nový tlačítko za 599,- bez DPH .. což sám technik uznal, že je blbost...
Takže objednáno na ebay 10ks LEDkových, takže kdyby někdo chtěl, tak na nějakém srazu můžu rozdat
Takže objednáno na ebay 10ks LEDkových, takže kdyby někdo chtěl, tak na nějakém srazu můžu rozdat