hm riskovat kvuli autu, to radeji budu jezdit o neco dele, pokud je to mozne stim ktere chci prodat
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
ale ja tohle nejak neresim, mame doma 7 aut, takze kdyz se neco vysere, nebo chces prodat auto, pucis si jine, pak ti ten cas zustane na to hledani, ja nevim, kazdy na to ma svuj nazor, ale ja bych sel radeji do drahsi ojetiny, nez mit novou levnejsi karu... ja uz vybiral co si koupim v 16
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ale abych pravdu rekl mel sem na prvni auto cca 50 tisic a nechtel sem, ted bez urazky, hnusnou feldu nebo neco tomu podobneho abych neco malo usetril, takze jsem uvazoval o nejakou sportacku, kvuli mamci taky slabsi motor, protoze ta ma o me strach, protoze jsem 2x burnul na motorce, hold asi nejlepsi varianta bylo G1 ktere jsem si pak doladil a doted jezdi bez pruseru, jedine co se vysralo byl kabel, ktery vyhorel a palil pojistky jednu za druhou oprava me stala 5k protoze se to muselo cele rozebrat, do palubovky jsem uz nechtel lozit tak to udelali frajeri, pry to bylo 10 cm kable od zpatecky, takze v pohode, stim se hold musi pocitat, no pak uz bylo GK a to je skoro nove auto, takze po 10tkm jeste porad nic, pohoda a spokojenost, co vice v 18 muzu chtit...