Fantozzi: Reálná spotřeba zajímá i mě. Budu rád za založení vlastního vlákna, až budeš mít auto.
Maras: Ano, vůči NX4 jsem zaujal negativní postoj, to máš pravdu. Vycházím z toho, co jsem viděl a opravdu mám pocit šetření. Bohužel (nebo naštěstí?) opravdu se mi nelíbí vše jen proto, že je to

(Kia, BMW, Bentley, ... každý ať si dosadí, co chce). Mám opravdu problém zkousnout tablet místo budíků a obecně mám problém s lesklým černým plastem u všech aut (viz třeba test Kia XCeed), zvlášť když jsou ho přehršle a na totálně blbých místech. Dovolím si jízlivou poznámku: jestli za "kvalitnější materiály" považuješ lesklý plast nalepený na matném plastu na středové konzole a tenhle nesourodý slepenec je vidět u místa na nápoje, je mi líto, za mně řešení k zblití. Netoleroval bych to ani u auto za 200000,-, natož u auta několikanásobně dražšího. Dále třeba použití žárovek, jestli si

hraje na "auta prémiové kvality", tady by již neměly být.
Maras, neútočím na tebe, vím, že to auto vídáš na montažní lince. Nechci ti ani brát tvůj názor. Nevím, jak poctivě je nebo není to auto smontováno, jak kvalitní nebo nekvalitní materiály jsou použity třeba na ramena, silentbloky, podvozkové části, ... Auta a jejich dizajn vždy budily emoce a dokud tady s námi budou, budou v tom pokračovat. Typickým příkladem byla čtyřoká Octavia III po faceliftu. NX4 je další příklad, který názorově rozděluje lidi tady na fóru. Někomu se líbí, někomu vůbec. Nezbývá, než si na to zvyknout, jak pozitivní, tak negativní, reakce tady budou vždy.