Koupě Getze
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Re: Koupě Getze
hledej, hledej, heledej...na vsechno tu mas odpovedi dost. Ja bych CRDi trivalec nechtel ani zadarmo, 1.1 ma pouze problemy s klikou a vetsina ojetin ji ma stejne uz po vymene. Spotreba 9l je nesmysl, to si nekdo bud presedl z trilitru a myslel, ze Getz pojede stejne nebo je nekde technicka zavada.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Už jsem hledal, pár odpovědí jsem našel, ale nic konkrétně k zminované naftě. Proč by jsi nechtěl ten tříválec? Slyšel jsem že je hlučný, ale to je asi tak všechno. Spotřebu má hezkou, akorát nevím jak je to s poruchovostí. Koukal jsem, že ty máš 1.1 r.v. 2003. Jak tobě se ti s ním jezdí? Jakou máš spotřebu a měl jsi už hodně oprav?
Ropák a ještě 3válec? Nikdy
Dobře, trošku jsem to tady pročetl více a do tříválce tedy nepůjdu. Ted je otázka, zda 1.1 nebo 1.3. Podle technických udajů by měl být rozdíl ve spotřebě cca 0,5l, je tomu však tak?
Proč tak hrotíš spotřebu?...papírově tam může být rozdíl 0,5l ..ale každej jezdí jinak...Radši bych vzal silnější motor ..vydrží toho víc...a 15kč rozdíl ve spotřebě bych tedy vůbec nehrotil....
Hyundai i30 combi 2gen. 1.6 mpi r.v.2015
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999
Škoda Octavia combi 1.9 tdi r.v. 2000
Hyundai Lantra 1.6 16V r.v. 1999
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Určitě nejsilnější benzín co pro Getze seženeš. Tedy 1,3. Nepředpokládám, že pojedeš jen striktně město a na dálnici se ti každá decka bude hodit, aby tě to nestáhlo z kůže
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Tak jsem se spletl, rozdíl té spotřeby je vyšší. Nemám peníze abych koupil toho novějšího getze 1,3 s výkonem 63kW, ale pouze toho s 60kW a tam je spotřeba trošičku jiná. Moje požadavky jsou, aby reálná kombinovaná spotřeba byla 6l a nejvyšší max 8l. Moje staré auto je taky benzín 1,3, a má příšernou spotřebu. Proto ty obavy, ikdyž vím že to jsou úplně rozdílné motory.
60kw naprosto dostačuje. Spotřeba je stejně v praxi jiná než na papíře. Které 1,3 auto žralo hodně? Favin s karburátorem?
- black_sheep
- Moderátor
co řešíš s osmi litrama na 1.3 v mini autě? ze scoupé 1.5 jsem zajel spotřebu 4,5 litru! s coupé 2.0 jedu slušně za 8! vůbec to nemá cenu u těchto motorů řešit, spíš by mě zajímala spolehlivost a vzal bych prostě co je. teda ideálně 1.4 nebo 1.6 ale to byli až ty novejší.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Stejně bych chtěl vědět která 1,3 to byla s tou brutální spotřebou
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Ono to mohlo být cokoliv pokud to mělo v motoru vadnej nějakej díl, kterej sice neohrožoval chod motoru tolik, ale zase to naopak žralo jako daň za tento nedostatek.
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Asi jo. Protože z Favem jsem jezdil svižně za 6,3 a kdybych chtěl spotřeba pod šest by šla v pohodě a bez nějaké extrémní snahy.Za 8 jsem jezdil s š 105 s 4kvaltem,také svižně
- ZdeněkSvoboda
Osobně bych taky koupil tu 1,3. Máme doma citrona C3 1,1 44 kW a to auto žere 6,5l a nejede to Když chceš aby jelo, tak si to vezem klidně o litr víc, prostě slabé auto bych nechtěl.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Ono je také rozdíl ve váze. C 3 neváží jako Favorit