cim si to lepil? me to jedno upadlo a jeste se mi nechtelo to zpravitdantasik píše:Nevim, ja mam 10000k xenony potkavaci a dalkovy sem jeste nezkousel, ale zase moc je nepouziju protoze ty potkavaci staci. Uvidim az to bude treba dneska v noci.

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
cim si to lepil? me to jedno upadlo a jeste se mi nechtelo to zpravitdantasik píše:Nevim, ja mam 10000k xenony potkavaci a dalkovy sem jeste nezkousel, ale zase moc je nepouziju protoze ty potkavaci staci. Uvidim az to bude treba dneska v noci.
a nechces zacit s anglelama dopredu nejdriv? vzadu si myslim ze to tak efektivni nebude a hlavne ja sem je delane dozadu samostatne jeste nevidel , tyhle co si posilal odkaz jsou cela svetla uz s tema led krouzkama. moznost je zkusit vyhledat rozmer a pak je narvat dozadu ty co se prodavaji na predekBigPAJA píše:Caute,
mam takovej dotaz a zkusene lidi s angel eyes rings.
http://www.sharkracing.com/acecart/bin/ ... =011001000.
Na odkazu muzete vidět, co mi padlo do oka hned na prvni pohled a chtel bych to realizovat.
Protože se mi na coupátku původní světla líbí a neměnil bych je za nějaké jiné a původně jsem chtěl dat jen nějaké diodové žárovky, ale po přečtení příspěvku(už nevím kterého přesně) sem to vzdal.
Ale toto provedení je úplně supr.
Jak jsem pochopil z mnoha ruznych webu, tak jdou koupit ruzne prumery techto diodových krouzku a tak se chci zeptat, jestli někdo z vás nenatrefil na stranku kde jsou popsané vnitřní průměry techto krouzku. Potreboval bych to,abych zjistil ktere objednat tak, aby se vesly do sebe.
Další věc, neviděli jste tyto kroužky v nabídce některých českých firem, bo se mi to nechce moc objednávat ze zahraničí.
Předem díky za nějaké info.
BigPAJA
to prave nevim ale jestli tak jde udelat protoze si myslim ze ta dvouvlaknovka je myslena tak ze tam jde vetsi proud a tak se to akorat vic rozne a ne ze mas dva privody zvlast brzdu a zvlast svetlo ze by si jeden krouzek dal na to a druhej na to to si myslim ze nepujde. Aspon ty zarovky tak fungujou jde vic proudu tim se to vic rozne ale u tech krouzku to bude svitit hodne uz pri obrysovce a nebude to svitit vic kdyz dupnes na brzdu. Nebo myslite ze to tak neni ? kdyby byly privody svetla a brzda zvlast nebylo by co resit ale je to jedna zarovka tudiz jeden kablik preci ne?BigPAJA píše:No tak jsem to prave myslel, ty engel eyes co jsou dopredu napasovat na zadni svetla s tím, že bych tam dal více kroužku min 3. Podle toho videa bych to uplně nerešil, nechal bych jeden vnější kroužek na obrysky a ty další dva k tomu na brzdy což si myslím že by mohlo stačit. Popř. jinak podle toho kolik by se jich tam vlezlo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |