Rexcor píše: Ono jak to svítí není o příkonu žárovky, ale o tom jak je vytvarované krycí sklíčko(plast). Pomocí různých vroubkování a hranolů.
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
Nemám rád týpky co jezdí se zapnutejma mlhovkama za nesnížený viditelnosti.
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Rexcor píše: Ono jak to svítí není o příkonu žárovky, ale o tom jak je vytvarované krycí sklíčko(plast). Pomocí různých vroubkování a hranolů.
no za to predelas tak to vyfot jak to svitiHardcam píše:Ha, vymenit mlhovky za brzdovy me nenapadlo...hned jak se otepli, jdu do toho, treti brzdovy mam schovany za folii, ale videt jeste je. Jinak za tech 6 let se mi nestalo, ze by me nekdo vyblikaval zezadu....asi to bude tim, ze me na okreskach prakticky nikdo nepredjizdi:)
Haer píše:Nejsem příznivcem domácích předělávek a nevím, zda v reálu ta Mirpiho úprava prasárna je či nikoliv, ale co píše o oddělených brzdových světlech a kombinaci mlhovky do obrysu, s tím souhlasím, taky jsem nad tím už mnohokrát přemýšlel, že by to bylo lepší. Myslím, že takové prohození světel by v reálu málokdo z Vás poznal, že to tak být nemá.
To, že světla mají jiné krycí sklo (plast), případně tvarování paraboly, je pravda, ale nemyslím, že rozdíl tam bude tak podstatný. Navíc bych čekal, že zadní mlhovky bývají dělané spíše na rozptyl než směrovost a tudíž světelný tok při stejné wattáži bude o něco nižší. Kdysi jsem jel v noci za Felckou, které trvale svítily brzdy a bylo to ještě horší než mlhovky, možná díky 3. brzdového světla. A taky proto, že člověk nikdy nevěděl, kdy doopravdy brzdí. Ale jestli si myslíte, že brzdy neoslňují a mlhovky jo, tak doporučuju si to někdy v noci při cestování vyzkoušet... Navíc raději v noci potkám auto, u kterého spolehlivě poznám, že brzdí, než takové, u kterého ve snaze mě neoslnit brzdy nerozpoznám...
To vlastaFR: Nevím, proč Mirpimu nevěříš? Taky když někde stojím, tak nedržím brzdu a zatahuju ručku. A co jsem si po Brně všiml, tak takových jako Mirpie nebo já, kteří na brzdě nestojí zatímco auto stojí, není mnoho...
ja to nebudu nikde hladat - jakou ma svitivost brzdovy a mlhovka. by melo bejt kazdymu ridici jasny.vipe píše:Rexcor píše: Ono jak to svítí není o příkonu žárovky, ale o tom jak je vytvarované krycí sklíčko(plast). Pomocí různých vroubkování a hranolů.Přesně tak tady nejde o příkon žárovek ale o konstrukci toho skla jak hodně propouští světlo a jak zalamuje paprsky.
Nemám rád týpky co jezdí se zapnutejma mlhovkama za nesnížený viditelnosti.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |