Jerry159 píše:víte co je zajimavé že se coupe vždycky nabourá na předek ...já mám kupa nahradních dílu na zadek ale na předek nic
mozna to bude tim, ze jezdej dopredu!
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Jerry159 píše:víte co je zajimavé že se coupe vždycky nabourá na předek ...já mám kupa nahradních dílu na zadek ale na předek nic
No u me bych hledal pricunu v tom, jak casto se ten pedal uplne v pravo dotyka podlahyJerry159 píše:To jo ale proč vždycky musíme bourat mi ....a né místo toho někdo ze zadui do nás ....myslím to jako objektivně tak to tak i BERTE !!!!
Jerry159 píše:To jo ale proč vždycky musíme bourat mi ....a né místo toho někdo ze zadui do nás ....myslím to jako objektivně tak to tak i BERTE !!!!
no tak to je presne tenhle pripadblack_sheep píše:spis natura ridicu, porad cumet po zenskejch a litat jak cune nerikam ze to je tenhle pripad, ale tak obecne..
Bacha Mirpie,zatáčka -čum na cestumirpie píše:chlapi, nekoukejte furt po těch babách, podívejte se, jak ty auta pak vypadaj..
Engineer píše:A ja už sa tešim že fotky z búračky...
A to nejaká dobre pvoedená skladačka Fijoooo, priplatkove Airbagy... Co to je za model?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |