Carolco: vďaka za upresnenie, preskúmam to, len čo sa trochu oteplí, v tejto zime váľať sa po betóne v garáži sa mi teda nechce...
Hmlovky ma netrápia, chcem tie záslepky vybrať a pošpekulovať, ako do nich zasadiť okrúhle denné svetlá
Instalace mlhovek
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Instalace mlhovek
to pavkt: Nesúhlasím, keďže hmlovky majú väčší rozptyl svetla a kratšiu svietivosť a sú umiestnené pomerne nízko, tak vedia "podsvietiť" hmlu, ktorá zvyčajne býva nízko pri vozovke redšia. Vôbec netreba, aby dokázali osvetliť priestor do veľkej vzdialenosti. To stačí na to, aby si v hmle - opakujem v noci, nie cez deň - lepšie videl a aj bol videný. A to nie je otázka názoru, ale reálnej skúsenosti. Vyskúšaj si zapnúť hmlovky v noci počas hmly a uvidíš ten rozdiel. Ak nevidíš, tak ich máš buď zasraté alebo staré žiarovky. Cez deň neuvidíš rozdiel žiadny. Samozrejme, že nemôžeš očakávať, že zrazu uvidíš ako keby hmla zmizla Skús si porovnať niekde na bezpečnom mieste v hmle, z akej vzdialenosti uvidíš len stretávacie svetlá a potom svetlá aj so zapnutými hmlovkami.
Nechcem sa hádať, chcem len odradiť záujemcov o nové auto, aby zbytočne nešetrili pár korún navyše za hmlovky len preto, že si aj ony vyžadujú nejakú občasnú údržbu. Ináč, možno si ty mal smolu s hmlovkami, ja som na nich v živote na žiadnom aute nepotreboval ani siahnúť.
Nechcem sa hádať, chcem len odradiť záujemcov o nové auto, aby zbytočne nešetrili pár korún navyše za hmlovky len preto, že si aj ony vyžadujú nejakú občasnú údržbu. Ináč, možno si ty mal smolu s hmlovkami, ja som na nich v živote na žiadnom aute nepotreboval ani siahnúť.
i30 1.4 CVVT, 80 kW (2010)
-
- **
To Babulik:
Jo jo,teď je válení pod autem na nic... I když máš garáž. Jinak na německým webu je ten nápad s denním svícením místo mlhovek dotaženej do perfektnosti, ale jejich cena je naprosto nehorázná. Zkus projít tady na foru vlákno o denním svícení. Já zase špekuluju nad montáží mlhovek s čočkou, sice tu jsou názory že mlhovky jsou na nic,ale já jsem jejich zastáncem. Bývají tu mlhy jako mlíko,na 206ce jsem měl polský Wesemy průměr asi 120mm a to byla bomba.
Jo jo,teď je válení pod autem na nic... I když máš garáž. Jinak na německým webu je ten nápad s denním svícením místo mlhovek dotaženej do perfektnosti, ale jejich cena je naprosto nehorázná. Zkus projít tady na foru vlákno o denním svícení. Já zase špekuluju nad montáží mlhovek s čočkou, sice tu jsou názory že mlhovky jsou na nic,ale já jsem jejich zastáncem. Bývají tu mlhy jako mlíko,na 206ce jsem měl polský Wesemy průměr asi 120mm a to byla bomba.
i30 1.4 Start , Champagne Silver, Made in Nošovice
ex.: Peugeot 206 1.1
Peugeot 205 1.8
Škoda 120L
Škoda 100L
2x Trabant 601 "Limousine"
Peugeot 205 1.8
Škoda 120L
Škoda 100L
ó ako mu závidím, že tam má krytky....
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
-
- **
To Alarm ?????????? Já předpokládám,že má předfacelift, jako já.... Takže máme stejný nárazník jako Ty. A Ty už máš denní svícení vyřešený a pěkně. Nebo bys to radši dal místo mlhovek?
i30 1.4 Start , Champagne Silver, Made in Nošovice
Peugeot 205 1.8
Škoda 120L
Škoda 100L
Peugeot 205 1.8
Škoda 120L
Škoda 100L