Rasty, ty kulišáku! Jen co přifrčíš na sraz v novým kupátku, hned si děláš prču z jinejch Ale tvoje autiko je taky hezounkýRasty píše:Vždyť je to jen kus plechuHardcam píše:A videl jsi tam taky 3.3 Sonatu ve stylingu? pekna, ne?
Hlasování o nejhezčí kupátko
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
To víš no, je tu jednou za uherskej rok, ale když už tu je tak s náma zametáKyrglik píše:Ty nikdy nezklameš,viď?? Vždy plný humoru...Alkohol je ale taky metla lidstva-jenže zametat se musí,viďBorek píše:To já mám v kůlně taky hodně velkou metlu ,myslím hnědou.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
To je pravda...Většinou měly koště čarodejnice-ale je hold jiná doba.Dneska ho má i BorekRasty píše:To víš no, je tu jednou za uherskej rok, ale když už tu je tak s náma zametáKyrglik píše:Ty nikdy nezklameš,viď?? Vždy plný humoru...Alkohol je ale taky metla lidstva-jenže zametat se musí,viďBorek píše:To já mám v kůlně taky hodně velkou metlu ,myslím hnědou.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
bych rekl ze tu spis tise pozoruje a ceka kdy bude moct zase vytahnout nakou ftipnou glosu na spestreni a dari se..Rasty píše:To víš no, je tu jednou za uherskej rok, ale když už tu je tak s náma zametáKyrglik píše:Ty nikdy nezklameš,viď?? Vždy plný humoru...Alkohol je ale taky metla lidstva-jenže zametat se musí,viďBorek píše:To já mám v kůlně taky hodně velkou metlu ,myslím hnědou.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Himbajs plantážníci ,jeden den to tu nehlídám a už se tu paktují. Tak se mi zdá,že tu svou metlu vezmu na sraz a přetáhnu vás po SPZkách.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
[quote="Borek"]Himbajs plantážníci ,jeden den to tu nehlídám a už se tu paktují. Tak se mi zdá,že tu svou metlu vezmu na sraz a přetáhnu vás po SPZkách. [/
Borku,ale mě doma učí že pes který štěká nekouše.... Takže se tě co???Nebojím Ale raději tě už nebudu dráždit,bo budeš výjimka a já dostanu metlou
Borku,ale mě doma učí že pes který štěká nekouše.... Takže se tě co???Nebojím Ale raději tě už nebudu dráždit,bo budeš výjimka a já dostanu metlou
Hyundai Coupé 2.0 16v
- miras black 4oko
- *
Viz neosklivejsi auta Britaniemiras black 4oko píše:lidi 2005 tka je skvělá..ale čtyřoko je čtyřoko....
http://www.uglycars.co.uk/uglylist.asp
Je fakt, ze v realite to vypada lip, ale i tak mi ta predni maska ctyroka prijde udesna...
dříve Hyundai Coupé 1.6 / 84 kW [R.I.P.]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]
teď BMW E46 330i / 170 kW [mazec!]