Takže dík za link, opravdu mam 2 IP. jednu venkovní a jednu vnitřní, když se někam přihlašuju, eviduje se ta venkovní.Vita píše:No ono je totiz otazka, kde jsi zjistoval tu adresu ... ptal jsem se kamose, jak to teda je ... koukni sem www.mojeip.cz ... a tam ti to hodi tvoji "venkovni" adresu ...... Nemela by se shodovat ... kdyz tak to vyzkousej, i s brachou a dej vedet, jak to dopadlo ......Tomikp píše:No klidne se Vito zeptej nekoho jesli máš možnost pač mě to taky zajímá jak je to doopravdy.
manuál
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 2002
- Reklama
IP adresa
Je bezne a normalne, ze tisicky ludi maju rovnaku IP adresu...
Je tomu tak, pokial idete cez poskytovatela internetu, cez tieneny proxyserver. takze RAPIDSHARE nevidi tvoju IP, ale IP proxyserveru... a ta je v tomto pripade pre vela ludi rovnaka ...
Je tomu tak, pokial idete cez poskytovatela internetu, cez tieneny proxyserver. takze RAPIDSHARE nevidi tvoju IP, ale IP proxyserveru... a ta je v tomto pripade pre vela ludi rovnaka ...
Getz 1.4 2006
-
- *
Prosím tě mohl by jsi mi ten manuál poslat na zdenek.pridal@kcc.com
Z uvedené adresy se mi to nedaří stáhnout.
Predem moc děkuji, přeji hezký den.
Z uvedené adresy se mi to nedaří stáhnout.
Predem moc děkuji, přeji hezký den.
iso
na isohuntu je TED k nalezeni hyndai manuals.mdf - ma to cca 320 MB - tahal to nekdo? vi nekdo co tam presne je? me se nechce prerusovat to, co taham ted
Accent 1,5 16V 73KW rv.97
Re: iso
Sosnout si to můžeš,ale tobě to bude na nic,protože se jedná o nové modely rok 2006 a výše!! Ale jako ve svý sbírce to můžeš mít,kdo ví třeba koupíš nějaký mladší ročník nějakého hundíka a budeš mít k tomu skvělou dokumentaci!!tomexion píše:na isohuntu je TED k nalezeni hyndai manuals.mdf - ma to cca 320 MB - tahal to nekdo? vi nekdo co tam presne je? me se nechce prerusovat to, co taham ted
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Re: iso
- no prave proto se mi to nechtelo tahat - ale koukam, ze to stacilo jen rozkliknout a precist si co v tom jeivan píše:Sosnout si to můžeš,ale tobě to bude na nic,protože se jedná o nové modely rok 2006 a výše!! Ale jako ve svý sbírce to můžeš mít,kdo ví třeba koupíš nějaký mladší ročník nějakého hundíka a budeš mít k tomu skvělou dokumentaci!!
Accent 1,5 16V 73KW rv.97