Aktualni spotreba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
moje spotřeba
Dlouhodobě se mi daří v kombinaci město a mimo město kolem 6ti, někdy méně jindy více. Ale rekord jsem uděla teď při cestě do Chorvatska 5,21.
Mám Hyundai Accent 1,3 třídveřák z roku 1998.
Mám Hyundai Accent 1,3 třídveřák z roku 1998.
- Reklama
Taky troška zkušenosti
Tak jsem zvládl první 3000 km s ojetinkou 2l a spotřeba. Počítač ukazuje 7,4 a podle tankování vždy do plna mám 7,2. Většiná cest ve třech lidech a mimo město dálnice 20% ( to jsem to dost testoval co to umí). No uvidíme teď jak se bude jezdit bez klimy.
Elantra 2.0 CRDi 16V 2001
dříve - Forman - LPG
dříve - Forman - LPG
Octavia 1,4 nadrz 55 litrov ...jazda podla predpisov--atlanticke pobrezie vo Francuzsku ... 1020km len raz v zivote a nikdy viacMartasZ píše:Tak já nevim.. nádrž 55litrů a ujel sem na ni něco pře 600km.. většinou dost svižnou jízdou
Na kupé na sedmnáctkách myslim dobrý..
mx5/swiftsport/santafe/accent
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Čéče,musíš vydržet na adopci.Auto mám jen pro čtyři(já,manželka a 2 dcery=plno) a poslouchat jak se hádáš s drerama,kdo dnes zůstane doma a nejede na výlet...... Zítra jim řeknu,že k moři beru synka Martase a jedna zůstává doma....... to by byl mazec.
Jsou to moje princezny(i s královnou-manželkou )a zatím je měnit nebudu.
Jsou to moje princezny(i s královnou-manželkou )a zatím je měnit nebudu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No to jsem taky říkal, že bych je chtěl vidět!! Neříkám, že bych nechtěl, ale po zjištění jejich věku(8 a 10nebo12?) nechci tolik!!!Kyrglík píše:No tak já jezdím tak za 10l.Když jedu slušně.Když ne,tak se dělá v nádrži vír ..
Jinak Borku,na ty tvoje princezny jsem zvědavej
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Ehm???Tak to se už taky tolik netěším...Stejně tam budu mít přítulku....Jouda píše:No to jsem taky říkal, že bych je chtěl vidět!! Neříkám, že bych nechtěl, ale po zjištění jejich věku(8 a 10nebo12?) nechci tolik!!!Kyrglík píše:No tak já jezdím tak za 10l.Když jedu slušně.Když ne,tak se dělá v nádrži vír ..
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
no vidíš!! Takže by si stejně nemohl okukovat kdyby byli starší!!Kyrglík píše:Ehm???Tak to se už taky tolik netěším...Stejně tam budu mít přítulku....Jouda píše:No to jsem taky říkal, že bych je chtěl vidět!! Neříkám, že bych nechtěl, ale po zjištění jejich věku(8 a 10nebo12?) nechci tolik!!!Kyrglík píše:No tak já jezdím tak za 10l.Když jedu slušně.Když ne,tak se dělá v nádrži vír ..
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
No to možná jo mno!Kyrglík píše:Koukat můžu,ale toť vše A ještě k tomu...Borek je přece král a já jen obyčejný člověk...Nemám modrou krev,jen auto...A nemám ani majetek...Ale třeba by bylo od Borka nějaký věno