Gandalf-dík za pozdrav.Včera jsme byli v Litomyšli jezdit motokáry.Trochu drahá,ale super zábava.Anetka jezdila opatrně,ale menší dcera mě slušně honila po dráze,až jsem tomu nechtěl věřit
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
.Zajel jsem rekord dne
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
.Ale dnes mě pekelně bolejí ruce,ramena
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
.
Vildo,to jsi mě s výšivkou zklamal
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
.Měl jsem tě za většího tvrďáka a né že se lekneš řečí nebo hňupů,co zakrněli v pubertě a hrají si na gangstery(a zasloužili by opravdu násadou mezi oči,aby neotravovali jiné)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
.Řidičák na velkou motorku mám 30 roků a dříve jsem na nich dost najezdil.Ale čím jsem starší,tím mě to víc přestávalo bavit.Ta barva tvého pekelného stroje,mě připomíná jawáckou červenou.První motorku jsem sedlal tátovu Jawu 250-kejvačku a ta byla v podobné barvě(jen o ždibínek méně chromu
).Před revolucí jsem si koupil černou Jawu 350/638.Skončila u mého staršího bratra.Ten se po padesátce(jeho věk,né objem motorky
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
)stal velkým motorkářem a přesně,jak jste psali--začínal s 650ccm a dnes má tuším nějakou 1200ccm(silniční,kapotovanou) a výbavu(helma,oblečení,boty..)jak závodník MS
.Nedávno mě vyprávěl,jak v srpnu jezdili po rakouských Alpách,s partou stařešinů,jako je on.Při představě té dálky na motorce,mě začínají bolet záda už teď
.Tu bývalou moji 350 jezdí jako retro a říkal,že tyhle starší motorky jdou teď hodně do módy.
Největším motorkářem je moje manželka-té jsem před pár roky koupil Yuki Matrix50 skůtr(není to takové to miniprdítko,ale dost velký skůtr-dělá se i s motorem 125ccm).Jezdí na něm každý den(i teď,kdy už by mě v té zimě na motorku nikdo nedostal
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
)a je s ním naprosto spokojená.Je to "číňan",ale jezdí naprosto bez chybičky a poruch.Co ona je schopná na něm převézt,to ani šikmoočka nedokáží.Přes bedny s pivem pro mě a nákupy,až po televizi
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
.
Já už jsem si nechal jen dva mopedy(Babetu a Korádo),na takové to letní kochání krajinou,při jízdě pro rohlíky.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jej,to jsem se rozepsal-snad mě to Vilda promine
![Angel O:)](./images/smilies/eusa_angel.gif)
.Tak ať ti Virážooooo jezdí,k tvé spokojenosti.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)