Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Máte to namaštěný jako kráva a ještě udáváte špatné výkony u motorů - viz. 95 kW u 1,6 GDI - to mluví za všeautobit píše:Pani tak nabuduce, ked sa budete bavit o originaloch, skuste sa mrknut k nam na http://www.autobit.sk![]()
Děkuji za tip, zkusil jsem ho koupit a mi tam nepasuje, přečnívá o 4mm (hloubka). Nejde už mi zacvaknout to "víčko". Ty jsi ho tam nacpal? Dle výrobce má mít 197x238x20mm, měřil jsem ho a má 201x240x19mm. Nejde ani trochu zmáčknout, protože je v takovém plastovém rámečku.Santík píše:Kdyby někdo sháněl, tady je odkaz na kabinový filtr http://www.autodily-cardo.cz/filtry-2/k ... mf-cu2331/ . U nich nakupuju často, mají celkem dobré ceny
já ho kupoval opravdu za 333 Kč i s DPH. Koukám, že ho zdražili anebo se u mně spletli? Hledal jsem koupi spíše tady v ČR, o té originalitě toho filtru na ebay mám jisté pochybnosti a pokud dobře počítám, tak včetně dopravy je cena blízka 500 Kč.t0x!n píše:330,56 Kč bez DPH takze jak je vyse 400 s dani, to jsi na cene orig. od kie/hyundai
To jsi vzal kde? Mne to ukazuje taky 333 s DPHt0x!n píše:330,56 Kč bez DPH takze jak je vyse 400 s dani, to jsi na cene orig. od kie/hyundai
Bude lepší když se zeptáš, jak ti radí petzl62. Nicméně mě se filtr jeví jen jako papírový, vypadá skoro stejně jako origoš a ten taky nemá karbon, že jo. Ale než jsem ho dal do auta, tak jsem na něj stříkl eukalyptovou silici (zředěnou ve vodě) a ta je taky antibakteriální. Navíc to v autě krásně voní po eukalyptu. Uvidím jak dlouho to vydrží.aldai30 píše:Je vrchní strana potažena karbonem? Nebo se jedná pouze o papír? Je to velmi důležité hlavně pro ty co mají klimu.
Karbon (uhlík) působí antibakteriálně, resp. ničí spóry plísní, baktérií a virů. Což právě díky vlhkosti v okolí výparníku je důležité.
Díky moc za info.
(aktualizováno před 4 dny) - dle meho to bylo upraveny, ja ted uz vidim taky 333 s dani, spis jestli nekdo z fora nema tento "shop" a netrklo ho to...JoRy píše:To jsi vzal kde? Mne to ukazuje taky 333 s DPHt0x!n píše:330,56 Kč bez DPH takze jak je vyse 400 s dani, to jsi na cene orig. od kie/hyundai
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |