no momentalne musim resit stretavacie svetla...ale na to potrebuji vedet jak jse montuji venHardcam píše:Jako pekny, ale musis nafotit jak to sviti, i videjko
ked to bude vsechno hotove tak udelam video
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
no momentalne musim resit stretavacie svetla...ale na to potrebuji vedet jak jse montuji venHardcam píše:Jako pekny, ale musis nafotit jak to sviti, i videjko
podla predpisu ehk c. 48 platneho od jesene 2016 nemusia byt svetlomety so zdrojom svetla led a celkovym svetelnym tokom viacej ako 2 000lumenov vybavene zariadenim na cistenie svetlometov...helou píše:Nemali by mat FULL LED svetla ostrekovace? Skodovka to ma...
Podla mna pri tych dialkovych svetlach je to nutnost, kedze cez nich skoro nic nevidno.petzl62 píše:Což nic nemění na tom,že bych je docela uvítal...ale možná časem pořeším
Casey27 píše:Ahoj. Předpokládám, že to ve výbavě máš. Funguje to pouze za dvou předpokladů.... 1. musíš mít ovladač světel na páčce nastaven na AUTO a zárověň musí být venku takové světelné podmínky při kterých by se ti automaticky rozsvítily potkávačky. Pokud je venku světlo, tak nemá důvod ti přisvítit na cestu k autu po odemčení a jen bliknou směrovky. To stejné je i v případě že dojedeš a platí ty dvě podmínky, tak mně ještě nějakou dobu svítí světla na cestu od vozu. Nevím jak je to v manuálu ( nečetl jsem ještě celý), ale takhle mně to funguje v praxi.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |