FRko predané do Aaačiek za 10500 (toľko som chcel ...) ... štandardný proces o dohadovaní ceny, z ktorého sme boli nakoniec spokojní asi obaja.
Môj cieľ bol dostať 10500€, takže som prišiel, na moje prekvapenie ma hneď pán v TN vzal (nedeľa 15:00)... V piatok som to skúšal tiež ale prišiel som až o 18tej a to už som sa nestihol vybaviť, nakoľko tam mal predomnou 2 ľudí, tak po skoro 2 hodinách som odišiel. Každopádne včera, po mojom príchode sa mi hneď venoval ten istý pán. Povedal som mu moju predstavu, 12 000€... Takže auto sme prevetrali, popozerali, pofotili a dal to naceniť. Prišla prvá ponuka so slovami: To auto je skvelé! To FRko je parádne, tie červené pásy, ten interiér, tá koža, paráda! Stále to mám pred očami! Ale ten nájazd 48000km za rok, môžeme vám ponúknuť necelých 9000€.

z chuti som sa zasmial a povedal že nie, ďakujem... Pán ale mal záujem o auto tak povedal, aby som ešte počkal a aby som mu povedal moje minimum. Povedal som 11 000€. Za 10 minút prišiel a zavolal ma k sebe do kanclu a povedal. Mám pre vás 2 ponuky, 9500 bez zimnej sady alebo 10500 so zimnou sadou kolies. Tak sme si plácli na druhú ponuku. Dostal som čo som chcel, viem že keby odmietnem aj druhú, ešte by možno dokázal prihodiť 200-300€ ale popravde, bol som spokojný s 10 500 (to bol ciel)... a nechcelo sa mi tam trčať ďalšiu hodinu.
No a čo sa týka mesačného kameňa...
to auto je proste TOPka

... užívam si ho stále ... ten komfort, to pohodlie, tie technológie ... v podstate už mi stačí len točiť volantom ( a občas nie je potrebné ani to).
Tretia nádrž padla, tentokrát 40,19l a 800km takže 5,02l/100km.