Vilda píše:A co pachatel, už leží na oddělení ARO ?!?! Proto radši zaparkuju klidně 200 metrů daleko a dojdu ... tyhle parkoviště, to je neštěstí a nový auto takovýhle průsery jenom přitahuje
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ale neleží, je to starší pán (r. 1942) a nechtěl jsem ho deptat. Sepsali jsme to a dneska jsme se dohodli, že to zaplatí z povinnýho - nabízel jsem mu že kdyby nechtěl přijít o bonus, tak to srovnáme na férovku v hotovosti a bude klid. Dojel jsem dneska do lakovny a tam mi lakýra řekl, že to dá do stavu, že se to nepozná za 3000 + DPH, Asi se mu to zdálo moc, tak že oželí bonus a já dám auto do autorizáku - tam ať si s tím dělají co chtějí, hlavně aby to zase bylo ve stavu jako před karambolem. Akorát je blbý, že budu 3-4 dny bez auta a jak bydlím na vesnici, tak to bude na prd s dojížděním, ákupem a s vožením dcerky na kroužky po škole. Nevíte jak to je s půjčením náhradního vozu dealerem? Ptal jsem se v Pyramidě a jako že půjčí, ale za 650,-/den - což mi přijde dost. Nešlo by to zahrnout do ceny opravy? Asi ne co?
Jinak taky parkuju co nejdál od vchodu kde je prázdno a pokud musím mezi auta, tak si vybírám nový nebo v pěkným stavu - tam je předpoklad, že mi to neorvou - ikdyž tohle drcnutí bylo s 2 roky starým Peugeotem 308...
Martun píše:To mi povídej! Když mi poprvé odřel nějakej jouda nárazník při parkování byl jsem na mrtvici. Je to až na plast, jak to ten debil rval. To jste viděli na srazu. No a měsíc nebo dva nato je ještě větší šlinc cenťák pod tím prvním. Takže bys vraždil jak některý blbci dokážou parkovat mezi auta. Takže u mě je achilova pata levý roh u zadního nárazníku
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Kdybych měl chycenej jen plast nárazníku, tak bych ani autorizák kvuli záruce neřešil, ale mám odřenej i LZ blatník až na lem blatníku. Naštěstí to není ani promáčknutý.
Prostě minulej tejden byl fajn - v úterý jsem píchnul PZ kolo a v neděli tohle. Doufám, že už stačilo
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
.