mno ja mam accenta na jazdenie a nie na honenie ega....a s tym beznym clovekom, hmm.. velmi zabavne... si teda nadclovek?? alebo nadpriemerne zarabajuci? alebo nadpriemerne obdareny.. v kazdom pripade zrejme nie si nic zo spomenutyx, inak by si nejazdil rozstrelenym TiburonomHyuman píše:Chudinko Mexicane,až budu chtít patřit mezi bežné občany naší republiky tak si koupím Accenta co máš ty náš b.......e!Patnáctky můžeš honit ty,jak koukám s inteligencí a chváním na seš na tom fakt hodně špatněMexican píše:chcel si asi napisat ze su coool.. a vsetci si budu mysliet ze ked ta uvidia v spatnom zrkadle jak osvetlujes oblohu, ze si minimalne BWM7er a budu sa pratat z pruhu.. voe, cool, pyco tak za tie 4000 Kc to iste stoji.. nehovorim o vesnickych diskoskach, vsetky 15tky budu uplne vlhnut ked im do oci zasvietis HIDkamiHyuman píše:Bocelini je to nááádhera k tý červený jsou 8000K fakt SUPER!!!
Ako som pisal, fotit vysledok xenonov sposobom ze clovek odfoti auto z predu ma nulovu vypovednu hodnotu pre uzivatela, pretoze vidi ako svetla osvetluju cestu a znacky. Nehodnot moju inteligenciu, pohybujes sa na tenkom lade. Detinske narazanie na inteligenciu si nechaj na krcmove reci