Ten TOTAL má A5/B5...nevím, jestli to vadí, chtěl jsem ho taky na 1. garanci, ale po debatě tady na foru (a s certem) jsem ho raději nebral...Proto jsem zvědavej, nehaním Ti výběr oleje, jsem prostě zvědavej
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
posli link kde si to kupil dik.Ludek L. píše:Motorový olej Shell 5W-30 zo servisu Cez internet TOTAL Qaurtz Future 9000 5W-30 B5
1 liter 18,74€ 564,56Sk Cez internet 8,30€ 250,04Sk
6 litrov 112,44€ 3387,36Sk Cez internet 49,80€ 1500,27Sk
Peľový filter 39,00€ 1174,914Sk Cez internet 8,30€ 250,04Sk
Spolu 170,18€ 5 126,84Sk Cez internet 66,40€ 2000,36Sk
Úspora a rozdiel 103,78€ 3 126,48Sk
Cez internet Olejový filter 8,00€ 241Sk
Ja idem na 1. garančnú prehliadku v piatok 26.2.10 a kúpil som si to hlavné čo mi tam bude treba cez internet ako vidíte hore.
Úspora bude poriadna proti tomu čo mi ponúkajú v servise v B.Bystrici na Jakubskej ceste. Filtre sú značky MANN a na olejový som sa nepýtal, tak zatiaľ neviem porovnať, ale podľa tých ich cien to môže byť okolo 40€. Takže celkový cenový rozdiel bude asi 140€. Dám vedieť po prehliadke.
Súhlasím s Tebou ohľadne intervalu výmeny a naprd ten zbytek, až na to, že ja UŠETRÍM. No, ale keď to Ty vidíš ináč nebudem Ti to brať.rokolo píše:Prodloužený interval výměny je ti naprd a zbytek v podstatě také, akorát utratíš více peněz...
No, tahle poznámka by se Ti v případě problémů s motorem mohla stát osudnou... Každopádně by se na ten olej mohli vymlouvat. Já si dával na garančku taky svůj olej (Mogul Racing 5W-40), nic takovýho mi do servisky nezapsali.Ludek L. píše:... do Garančnej knižky v kolónke " Poznámka" pracovník zapísal: Olej dodal zákazník.
ja mam vzdy zapisane v serviske "Olej vlastny, Total Quartz 5w40, orig.bal."cert píše:No, tahle poznámka by se Ti v případě problémů s motorem mohla stát osudnou... Každopádně by se na ten olej mohli vymlouvat. Já si dával na garančku taky svůj olej (Mogul Racing 5W-40), nic takovýho mi do servisky nezapsali.Ludek L. píše:... do Garančnej knižky v kolónke " Poznámka" pracovník zapísal: Olej dodal zákazník.
Zítra mi končí prac. neschopnost a tak zaběhnu do hospůdky, kde mám spicha s kámošema mezi nimiž je taky advokát. Zeptám se ho na tenhle případ, když si donesu svůj vlastní, nepředražený, značkový olej ..... a oni to napíšou do servisní knížkyRudolf píše:Servisy se "mstí" za to, že jsme jim vlastním olejem nedali vydělat jejich 100% (někde i víc)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |