A zase jedn kámoš prej Peugeot??? Ví to někdo?

Moderátor: Moderátoři
Já si našil sám a jsem spokojenýFORD píše:To Melda...
Jak si nakonec vyřešil ten ohmataný věnec volantu???
Zdar, mám ten samej problém, ale děla mi to jen při zařazení dvojky a tojky pod 2000 tisíce a bylo mi řečeto, že je to ložisko které stojí cca 800,- ale je to na oddělení motoru od převodovky. Mě se ještě objevil zvuk při sešlápnutí spojky jako kdybych řadíl přez zuby a to je prej v haji přítlačák, ale pořád to řadíantiexe píše:Caves, mam takyto problem: pri preradovani rychlosti, pokial klesnu otacky pod 2000, auto sa rozochveje. Preto motor vytacam na 3000, aby pri preradeni boli otacky nad 2000. Je to spravne? Alebo mam nieco chytene? Napr. dvohmotovy zotrvacnik?
Tak a auto je pokrstenéGiorgioPO píše:Saimon píše:Přesně tak. Místa je na vše dost.No, dovolím si nesúhlasiť. Na poistky som našiel miesto pri rezerve - taký malý výčnelok. Neviem prečo ich predošlý maijiteľ mal umiestnené na koberci vzadu (prilepené cez suchý zips). Lekárničku som preložil do plátenej taštičky a vtesnal k zdviháku tiež k rezerve. Reflexnú vestu som dal pod sedadlo spolujazdca - doklady by tam aj tak nevošli. No s trojuholníkom si neviem rady. Lano asi nejako natesnám nabok k rezerve, ale ten trojuholník - no neviem, neviem. Možno sa necham inšpirovať s tým suchým zipsom a vyhodím vaničku z kufra.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |