](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
To jsem uvedl jen příklad(mě se líbí),těch aut je víc,třeba Alfa Romeo Brera....i ten sešlápnutý šmejd od VW(Scirocco)s 2,0T(155kw),stojí nový 685000,-Kč.Tak ty ceny Genesisu jsou fakt k zasmání nebo k pláči.Hardcam píše:Mne se pro zmenu vubec nelibi 370Z...
souhlasím s předkem, ten je fakt úděsnej. Ale jinak si myslím, že zrovna 370Z není dobrý příklad. To je v podstatě sporťák, což Genesis není. Jako rivala Genesisu bych viděl spíše Mercedes E-klasse. Cenově nemůžu srovnávat neb jsem to nezkoumal, ale Genesis by měl být nejspíš výrazně levnější. Určitě bude Gen ztrácet v komfortu a výbavě, nejspíš i motory nebudou to pravé ořechové, ale ono stejně správný Sternfahrer si stejně koupí jedině meďouraBorek píše:Pro mě je Genesis Coupe bohužel malým zklamáním.Vzhledově se mě líbí tak na 70%,oproti Tiburonu.Nemůžu nějak zkousnout tu debilní vlnku
u zadního bočního okénka,fádní zrcátka i víčko nádrže,předek se mě nelíbí vůbec a víko kufru ala kačena,mě také zrovna neoslovilo.Snažím se věřit,že v reálu bude vypadat lépe.Když ale přihlédnu k jeho nepraktičnosti oproti Tiburonu-otevírání JEN víka kufru(ala sedan),bez okna
-a ty panty u něho
.....A navíc teď když vidím ty ceny-při stejné výbavě jako má Tiburon-to musí koupit jen šílenec.
Za 860000,-Kč 2,0T-turbo motor se 155kW
????A sice dobře parametrově vypadající 3,8l V6-což je myslím ten správný motor pro tohle auto,ALE s automaty
a skoro za milion
![]()
![]()
No to se zbláznili
Za stejné peníze mám Nissan 370Z,tak proč by někdo kupoval Genesis s automatem
.
co to?Hardcam píše: at si Breru koupi - dobre mu tak
to mě právě překvapilo, stejný název modelu a přitom zcela jiný design, nicméně sedan je z boku teda s odpuštěním k poblití.Hardcam píše:zdenek. jo takhle..ale Ecko limuzina a sedan jsou si aspon podobne, Genesis vubec, leda motoricky.
laufas: co co to? Je to Ital
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |