No jel sem kolem dvou kamionů a ty mrchy byly schovaný mezi nima.. normálně jeli.. a já jak profrčel, tak sem si jich všim na poslední chvíli a nebyl čas ani přibrzdit.. a jak sem projel, tak záblesk a už mě majMelkor píše:Nekecej martaszi... Jak si poznal ze te vyfotili? tos videl blesk ci co? nebo si jenom projel kolem? to by jeste nemuseli fotit, treba tam jen stali a pripravovali si to... Dalsi moznost je ze tam budes rozmazanej jaks jel rychle a nebude poznat spz
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Viděl si fotky z radaru od Radeho? Myslíš že by to mělo nějakej smysl, kdyby to rychle jedoucí auto vyfotilo rozmázlý?? Takže to je kravina, že jo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Teď mi napsal kámoš policajt co mě čeká:
Tak jestli to bylo pod 180, tak jsi se dopustil přestupku podle § 22 odst. 1, písm. f, bod 3 zák. č. 200/1990 Sb. a za to je postih pokuta na místě 2.500,- Kč přesně, jinak ve správním řízení (tzn. přestuková komise magistrátu) 2.500,- Kč - 5.000,- Kč a 3 body a pokud to bylo za rok 2x tak na 1 měsíc až půl roku bez ŘP, pokud to bylo nad 180, tak už to je § 22/1f2 a za to nelze blokově a ve správním to je 5.000,- Kč až 10.000,- Kč a na půl roku až rok zákaz řízení (možná)