Jinak Tvůj Tucson je Euro6b a po faceliftu vše, co jde do EU je Euro6c.. Jezdí totiž i Maroko jako Euro 6 (bez ad blue, ale s DPF) a pak taky třeba Nový Zéland a to je dokonce Euro 5 (bez DPF)
Pak samozřejmě benzíny do Ruska jako Euro5

Moderátor: Moderátoři
To bys mohl přijet... Hm?Mr. HYUNDAI píše:Tak jsem dnes velmi zběžně omrknul Tusíka po plastice. V reálu se mi ten předek celkem líbí, zejména ve světlejších barvách není chromovaná maska tak rušivá, jak jsem se domníval, že bude. Zakulacený zadek s přesunutými mlhovkami je takový "divný", ale myslím, že to časem vstřebám bez větších potíží. Palubka s tabletem je prostě jiná než byla. Nejsem tabletový odpůrce a nemám problém se základním tvarem palubky, ale s čím mám obrovský problém je "karbonové" obložení. Rámečky kolem výdechů ventilace a "karbonová" lišta na palubní desce mě odrovnaly, to bych nedal. A velice překvapivý byl pohled pod podlážku v kufru - u stávajícího provedení prostor na plnotučnou rezervu se spoustou místa okolo a nad sebou, teď se vejde jen nouzovka a už nic dalšího (nádrž na AbBlue se někam vejít musela).
Jsem zvědavý na jízdní dojmy, mám v plánu víkendovou zápůjčku provedení 1,6 T-GDi 4x2 s DCT. Snad to vyjde.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |