To ne , jsem jen částečně ekologicky a ekonomicky založený, takže podle vzdálenosti a dalších podmínek cesty postupuji řetězcem: pěšky-kolo-auto-letadlo a časem mezi ně doufám přibude ještě skůtřík 125ccm
Mé příští auto bude mít spotřebu kolem 4 litrů a stát cca 200T, takže volba bude poměrně jednoduchá - naštěstí na to mám ještě tak 2-3 roky čas (tedy pokud elektromobily neumravní své ceny a dojezdy)
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Zatím nejsem absolutním příznivcem elektromobilů, tak jak jsou nabízeny, ale čas to může změnit. Rozhodně by se mi líbilo, kdybych si ten venkovní zvuk auta mohl nastavovat podobně, jako vyzvánění na mobilu Ale jakmile začnu dojíždět z bydliště do práce pravidelně autem, km nájezd stoupne, sice nijak závratně, ale těch 12-15T bude každý rok jistých (tedy pokud je nepodělím se skůtrem)
tak to je pekne jubileum, aspon si to stihol. Hovorim to iste aj otcovi, budte radi. Aspon mate malo km na druhej strane ale clovek plati rovnako poistku, ci jazdi 5000 alebo 50 000km. Mne zacal najazd posledny rok vyrazne klesat a teraz som na priemere 30 000 rocne, co je pre mna taka ta magicka hranica mat "nove" auto. Nasi teraz jazdia cca 7 - 9 000 rocne, ono ked sa to tak zoberie pri nasich vzdialenostiach v CR/CR najazd 5-10 000km je u sukromnika uplne v pohode. Sesternica predavala Xsaru, 7 rokov, 42 000km. A kupila si noveho Kaskaja. Pre radost. A tak to asi ma byt
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Já to auto koupil loni a mělo po téměř 4 letech najeto 9 tis. km. Pak jsem ještě nějakou dobu jezdil xantií, než jsem ji prodal, takže accent vlastně ještě 4 měsíce stál. No a za 11 měsíců jsem pak najel asi 11 tis. km, takže taky nic moc, ale potřebuji ho na denní dojíždění do práce.
Hele chlapíci, nechte mě a držte se tématu Já jsem rád, že klimu nemám a nemusím se o ni starat. Myslím, že nebude ani v příštím autě, jestli to struktura výbav dovolí...